Darlings

Monday, June 6, 2011

Entry Wedding

Woooooooo, lama jugak aku menyepi kan. Tenet aku lembap tahap siput babi, Nak nak pulak, hari hari kena attend wedding, petang kena tolong umi lagi, balik rumah aje penat. So bercinta lah sangat nak hupdate belog. Memang habis la buffer earning yang tengah running tu kan. Sikit punya susah nak dapat, tapi tak mau hargai. huh. Nasib badan lah.

Ni pun aku still penat. Baru balik. Tadi susah paksa diri jugak ajak si ema p buat Ic baru. Ic aku dah hancus. Nak pulak aku dah menyampah tengok muka zaman form 3 lagi. So, aku rasa dah sampai masa untuk tukar ic. Lepas tu p layan perasaan kat pantai irama sat. ambik angin sepotong dua. Jalan jalan kat pantai sambil menung. aku tinggal kan ema sembang dengan adik & kawan diorang. Bawak diri sorang sorang. Sedih lah pulak. Asal balik kelantan, rasa macam single ajekkk. 

Tutup kes pasal rasa diri single. Kita bukak kes lain.

Sejak balik kampung ni, boleh dikata kan hari hari ada wedding. Perut aku dah sebu asyik makan gulai kawah. haish cepat lah habis cuti sekolah. Tak larat dah. Umi pun asyik paksa manjang ikut dia p wedding sekali. lotih tau dak. Tak ikut kan , majuk pulak .

Tapi hari ni aku nak update satu je wedding. haa wedding ni aku p dengan rela hati, bosan jek dok rumah. Nak pulak tiba tiba si ema ajak p sekali. Alah bukan orang lain pun. Abang ex boyfriend jugak yang kahwin. Lagipun , kitorang still sedara, so apa salah p kan. ke salah? no touching touching okeh Mr Razman.

 Tu dia abang long. bergambar pun senyum malu malu lagi.

 Pengantin perempuan pun comey. 

 Pelamin zaman sekarang. feh. Berapa ribu lah agak nya kan.




Last sekali ada muka budak ni, haish. susah payah jaga muka. Balik kampung aje, muka terussssssssssss BURN tak hengat. menci menci menci menci!

neway, SELAMAT PENGANTIN BARU ABANG LONG & WIFE

6 comments:

nanie said...

mana ada burn sis..makin cun pun hado..miss u sis :D

noraliza said...

gulai kawah tuu camne lyaa?

eesyaheera said...

red and white ni my dream theme Lyaa. hihi. comel sokmo, dok napok burn pun.

EZAN IDMA said...

lyaa bile pulak.hee

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

happy wedding day to them. semoga kekal bahagia ye sis:)

cik hani said...

burn sbb main panas ke???
hihihi..

xpe.. nnt akan ok.. cuma take time sikit.. pakai sun block la dear..

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger