Darlings

Tuesday, September 7, 2010

Review session 2: Kf Glam

Salam,
hye. rajin hari ni nak wat 2nd review, sebab memang suka sangat dengan blogshop ni, tapi kena hold dulu perasaan nak shopping tu sebab fulus dah yilek!
Kalau ada duit, rasa nak borong jek semua barang-barang kat Kf Glam ni, haiyaaaaaaaaaaaaa semua chantek-chantek maaaa, meh kite nengok meh, owner blogshop ni, sis kai,sis eila dan sis fyzah..oh 3 gorgeous, blouse, inner syria, accesories, shawl, semua bikin saya juling bijik mata, uwaaaaaaaaaaa nak shopping!
tapi hari ni kan saya berbaek hati promote kat uolls yang masih mencari blouse dan barang-barang yang cantik, dress pun ada tau kat sini,, so ape lagi, sila terjah Kf Glam sekarang!
okeh, da tengok kan, sila la merajin kan diri habis kan duit anda, haha..
beboiii

4 comments:

intanurulfateha said...

duet tade
x leh sopping dahh:(

izwan7 said...

mane yg cantik?
mate aku kelabu. sume nampak same je.. haha

Anip™ said...

cantik tudung nie..suke lau tgk pompuan pakai..hehe

eesyaheera said...

nak g usha jap blog ni. mintak2 i xbeli. haha

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger