Darlings

Tuesday, September 7, 2010

orang laen berzaman dah, saya yang out of date !

salam,
bersiaran dari rumah, saya nak review blogshop lagi, tapi lepas entry ni yea, kali ni nak mewar war kan yang budak ni baru ada formspring, ades terlambat kah saya,
dah lama nak buat, tapi asyik tangguh aje, so, sila-sila menyebok di kotak pertanyaan tu yea, jangan bikin soalan yang ter hot dipasaran sudaaaa..
okay, beboiiii

4 comments:

eesyaheera said...

jaga-jaga kalau u allow anonymous tanya. i da deactivate formspring. soalan terlalu panas. haha

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

haha..
i tau babe
nnti kalo pns sgt
i pn deactivate

black_mel said...

x suka formspring..tnya soalan pelik2..patut benda ni leh jadi medium q&a yang berguna..tp disalah gunakan..

Anip™ said...

xpena ag wat formspring..hmmm

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger