Darlings

Saturday, September 18, 2010

Edisi Raya pulak, tapi tak hangat

salam,
hah orang lain dah basi tempek gambar raya, saya baru nak tempek, biasa lah, kata raya, saya raya la kat rumah puas-puas dulu, dah sampai puncak alam saya baru hupdate. baru raya kan, kan kan, . Raya tahun ni kureng best, tak tahu kat mana kekurengan tuh, mungkin tanpa camera kesayangan disisi! mood snappy picha pun spoil habis, snap gitu-gitu jek,then gambar pun sangat la tak berkualiti sebab guna handphone cabuk aja kan..
layan je la, nak sambung membuta jap..
see, kekaburan terserlah..tema purple la tahun ni sebab baju raya family punya theme tak siap, nasib sempat Mr Razman baju ni, kalau tak memang tak de baju raya la saya..kejam betul tailor!
cik alin datang beraya.afta keje..kecian orang lain mood beraya lagi..thanks ye datang raya rumah saya lagi, awak tetap anggun la!
last picha, malas nak tempek banyak, memang da tak de pun..
nota tangan: psssssssssst, duit raya dah susut..tak best nya jadi dewasa ni!!!!!

3 comments:

black_mel said...

bnyknya baju raya..bila nak memberi duit raya??hehe..

~ceRRy beRRy~ said...

x best kan duit raya sikittttt jek...
T_T

HonEyBuNNy said...

sama la ila pun...dapat ckit ja dr adik2...hehhe

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger