Darlings

Monday, May 4, 2009

hang Out wit ma frenzs.......

hurmmm.
.acelii dah lama nak post entry ni, tapi asyik tertangguh je......
.so hari ni last day dekat sini..post je la.sebab dah balik kuantan dah tak de broadband da....
Kalau dekat kuantan mmg xsah kalo tak keluar bandar time2 weekend.....
sebab bosan sangat2 kalau melepak kt rumah...
nothin interesting lol...bgn kul 12...pastu tgk tv...mkn........routine la tu law weekend.......so, bek la hang out ngn dak2 umah ke..even xde duit pn lya on je kalo org ajk kua...
window shopping pn jd la..ktorg ni kalau hang out dekat mana mana pun boleh hamek gambar...tak kesh dah kalau org pndg pn..
.peduli hape..bknnye camera diorg pn...n ma frenzs pn sporting je law bab2 pose ni...........pntang nmpk camera......trus sengeh kambing dah

0 comments:

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger