Darlings

Thursday, May 28, 2009

Dear Mr Razman

Hari Lya buat special entry untuk Dia sempena our first anniversary kami. Nothing much to say. Cukup lah kalau dia tau yang Lyaa sentiasa appreciate dengan layanan dia. Sentiasa bersabar. 

So hendak nya relationship ni mampu bertahan hingga ke jinjang pelamin. AMIN..nak tau macam mana dia mengorat dulu? Kelakar pun hado

Date: 02/29/2008 11:35 pm
Subject: hye Message: nak knl2 leh x? lawa giler arr awak nih...:) ayat2 mengayat.....xley blah dia ni

Date: 03/05/2008 6:48 pm
Subject: hye Message: biler nak accept sy as u'r fren nih cik adk manis

Date: 03/11/2008 11:17 pm
Subject:Re: hye

Message:lambatnyer bukak...
hehe tgh single erk? nak jd calon bley? :P (dia memang bole tahan gtl kn mase ni)

Date: 03/12/2008 7:26 pm  
Subject: Re: hye Message: nak jd calon suami arr, bley? hehehe... kalo dpt awak lar kan, sumpah x crk lain dah... :p erm hp no ader? :p

Date: 03/13/2008 11:09 pm
Subject: Re: hye Message: erm sori ar kalo awak mara... sy xde niat pun sbnarnye nak wat awak mara... erm sy mmg hrp sgt2 ade seseorg muncul dlm hdp sy... dah sethn lbh xde couple... mmg teringin sgt nak rasa menyayangi n dsayangi...
 
 

11 comments:

ciK jUkoGYu said...

epi enibeseri....

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

tq dear......

asis said...

smoga pnjg jdoh..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

norraien said...

i dh bace ur entry..
wah bahagia jerk..
hehe..
semoga anda berkekalan hingga ke akhir hayat..;))

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

yep..tu la arapan dan niat suci murni sy...hehehe..nk kawen....heheh.gatal sket

hazirah abdul rahman said...

wah,,
sungguh indah kisah chenta shayang kt ni,,
hopefully kekal selamanya,,
jodoh tu ade n bahagia k,,chenta2,,shayang2,,xmo gado lama2 k,,tahu korang saling cinta,,

kt doakan yg terbaik utk kisah chenta kalian,,AMIN..=)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

tq sis..tu la arapan lya nye...mnx2 kekal..tp law xde jodoh...kene time ngn redha la......

hazirah abdul rahman said...

insya Allah kalo jodoh kuat,,kena jaga elok2 la hubungan dari skang,,=)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

okeh sis...daku akn salu mngingati psanan brharga tu...

~aL!n~ said...

sorry dear..lambat baca n3 ni..btw, i'm always pray 4 both of u...

thanks for replaced me in his heart..u deserved to get him..n he deserved to get u..

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger