Darlings

Tuesday, May 19, 2009

no 37,lrg im6/8,indera mahkota 6, kuantan

haaaaaaaaa dah sakit mata kan tengok gambar gambar. Lepas tengok dengar lya membebel pulak. ala sesi bersama cik joyah.Yang kat atas tu address rumah sewa dekat kuantan.Tadi godekgodek lappy ni then jumpa pulak gambar housemates . sedih nya bila tengok balik gambargambar ni. sedih lol lepas ni mesti susah dah nak jumpa dorang...
End of dis month kitorg akn mem Blah kn diri dr umah tu....syg sgt2.....even umah tu brsepah thp gaban tp byk sweet & sour memory kat situ. gaduh dengen housemates, .part tu la paling worse skali,benda yang paling buat lya rasa macam nk blah dari kuantan.tapi nasib baek ade my sis yang sentiasa bagi support......she's always stand beside me.....
tq kak su, kalau tak de kak su, lya tak tau macam mana lya nak hadapi semua ni, sebab lya tau lya tak kuat..........
tp seriously, dorang la yg men havoc kan environment kt umh ktorg..........
sedar xsedar.,dah 2 thn, sekarang sampai masa untuk berpisah pulak. part yang paling tak best. lya hrp ktorg stil contact, walaupun tak selalu calling calling, tapi selalu ingat mengingati.
.tuk fify,ema n nyta.........slamat mem praactical kn dri anda yea....jgn lupa kan aku......
do ur bez.......
..n da rez tu all da bez yea........
.meh la same2 kte mencreate our future..

0 comments:

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger