Darlings

Friday, May 15, 2009

Detik-detik terakhir

Malam tadi kan lastday ngedate dengan Mr Razman sekarang ni lya pun dah selamat landing kan diri kat kuantan. Sampai pun dah pukul 3 pagi. 

Tidur kejap. Then my sis kejut kan sebab nak angkut katil bawak balik rumah. terpaksa la bangun dalam mamai mamai tu tolong dia. 

So ni la gambar time saya melepak kat proton edar sambil mengacau Mr Razman

ni yg smpt snap nye gmbr lalink kt ofis..huhuhuhu

Lepas ni ingat nak keluar kejap pusing-pusing cari kerja. mana tau kot kot ad rezeki dekat sini. penat jadi penanam anggur yang berjaya ni.
hokeh, belah dulu

0 comments:

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger