Darlings

Sunday, July 25, 2010

Review session 1

salam,
happy sunday, ahad yang indah tapi bosan ni la saya tak keluar, dok terperap dengan internet kat rumah
so, bila bosan-bosan macam ni saya rasa nak review belogshop la pulak. tengah syok-syok blogwalking tadi, tiba-tiba jumpa belog ni,
haish macam menarik, sebab tengok handmade headband ni, ramai je saya tengok yang suka pakai headband ni, pada yang tak tau nak cari kat headband ni kat mana, boleh terjah belog SOSU ni. yang paling best tau apa? free postage babe.......
i love this!!!! Okeh ni contoh Lyaa pakai headband..tapi tak berapa reti nak pakai lor sebab beginner kan
ni pulak vintage belt, sekarang kan trend vintage, so sapa-sapa yang admire vintage style sila terjah belog ni sekarang.
sosu pun ada boutique tau, apa lagi, jom kita seranggggg
You can visit SOSU's heaven @ Shah Alam or catch it's hot booth at any of the street markets/bazaars (as announced)
Sosu's Heaven Boutique opens on Saturday only
Weekdays by appointment
From 11am to 5pm
The SOSU's heaven is at:
No. 10-25,
Jln Boling Padang G 13/G
Seksyen 13 Shah Alam
(just nearby the big TESCO extra @ section13)

6 comments:

::AnEp:: said...

hohoh...mcm2..kt tudung pon ade org pakai..

..DaK KeCiK.. said...

yunk,cun gak kai kat tudung kang.


Lyaa,anda telah di tag n sila terjah kat belog inda k..

kak ina kl said...

ha...ha..ha...gelak jin afrid ni..fesyen lama keluar semula..dulu akak dah merasa masa pinggang ramping mcm kerengga..skrg hemmmm tak ckplah..org tgk pun dah tau.

Rara Nasiha said...

lya pakai kat tudung eh? cane nak pakai tu? cam pelik je,tapi lawa. :)

ch@ said...

salam Lyaa...
asal boleh je kan kamu ni, kalau mmg dah lawa, apa je smua lawa :D

HonEyBuNNy said...

cantik....headband....;-)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger