Darlings

Saturday, July 24, 2010

berjimba tu best, mari kita berjimba!

salam,
hye, back to blogging,
dah janji kan sebelom ni, nak update panjang-panjang. tapi malam ni saya bagi light-light entry dulu yea, besok kalau sempat saya update lagi, sebab besok mahu berjimba bersama rummate, itu pun kalau jadi la, nak cari baju raya, so sapa la yang baek hati mau kasi uwangg, meh-meh sedekah.
oh bercerita pasal berjimba, last week punya cerita, hang out with classmate, seronok betul bila ada masalah lepas tu keluar release tension, kalau nak cerita pasal masalah, haish tak penah nak abes, malah bertambah ada la, tapi saya malas nak rosak kan mood saya malam ni dengan pikir pasal masalah-masalah bodoh. malam ni relaxxxxxxxx saja..berjimba ada limit tau, jangan over limit sudaah, jangan lupa tanggungjawab belajar sudaaa, nanti tak pasal-pasal belajar mana, jimba je lebih, fake smile kelongkang jek keje nya, haish.almost 2 years ok xmaen bowling..tapi betul2 dapat release stress malam tu, rasa macam baling kepala orang pun ada masa tu, best-best!!!!!!!!!!! lepas geram

3 comments:

* f i f y said...

hehehe...
waiting for ur next entry...
<3

kupu-kupu_cinta said...

waaa da lama x men bowling. nk main asyk cancel jew....

ch@ said...

dasyat... nak baling kepala org?

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger