Darlings

Monday, July 19, 2010

Offline

salam,
hye darling-darling sekalian, pagi-pagi hari ni saya tergedik gedik hupdate belog. actually nak bagitahu yang internet dah kena block. Bila dah kena block baru terhegeh-hegeh mimpi nak hupdate. Saya memang tak semenggah kan..tak pe la, a few days ni saya akan menyepi kan diri dari dunia facebook, kalau rasa tak malu pegi pinjam berukband kawan la, tapi saya rasa saya memang muka tak malu.hoho..
okeh la, nanti kantoi dengan lecturer pulak.
tata titi tutu
nota tangan: saya janji melayu, bila dah bayar berukband nanti, saya akan hupdate panjang-panjang. bagi korang bosan..

8 comments:

ardinihumaira said...

brukben dni suka wat hal.. huhu

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

sama la dni
brukbnd lya pn suka wat hal
nk2 pulak dok kt kaw xde 3g
haish
sbr je la

~DaK KeCiK~ said...

sama jer lya ngan inda berukband ne block sbb xbyo..miahahahaaa
nanti pat gaji bawu g bayar..


Yunk?bler nk mai kuantan?
Nk sgt jpe ni..

HonEyBuNNy said...

baik2..kami semua faham..heheh..take care lyaa...;-)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

inda,

nak pegi
tp kena plan btol2 dlu
hehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ila,

bgs nya dia
mmg memahami
hehe
tlg byr kan tuk lya pun xpe

hajarus said...

ok... t lau berukband dah ade sambung update blog yer lyaa...

Hariz said...

Alaaa dh kena blog :(

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger