Darlings

Tuesday, July 6, 2010

After 5 years

salam,
hye, hari ni buat-buat rajin,
da lama saya asyik tangguh nak update, lepas esok, esok, sampai sudah belog saya tak berupdate, biasa la, saya ada penyakit malas nk resize gambar, bila tak de gambar saya malas la nak update, amacam?boleh terima tak alasan saya tu???boleh la kan,..anyway, sekarang ni sya da memula kan life kat rumah sewa, ni bukan la first time dok rumah sewa, time diploma dulu 2 tahun dok rumah sewa, memang syiokk..
pasal rumah sewa dan rummate-rummate baru nanti la saya update ek, hari ni nak cerita pasal reunion sofis 0105 dulu,padahal dah lama ni. tapi hari baru nak update, tak kesah kan, saya nak jugak cerita kat sini,
SOFIS a.k.a society of form five students..dah lima tahun baru jumpa balik, tapi ada gak yang dah jumpa time kawan kitorang kahwin setahun ke dua tahun yang lepas, reunion ni syokkk gak la even tak de la semua sofis dapat attend atas, sebab ada gak sofis yang further study kat oversea, india, indo, scotland, france, ireland, banyak lagi la..tak larat nak sebut, lagipun saya jelesss, dorang boleh further study kat sane, tak pe la, uitm pun ape kurang hebat kan..haha sedap kan hati sendiri sudaaaa..okeh, reunion ni bukan saya yang planning pun, kawan kami yang plan.
.saya tak sempat sebab ada intersesi plus nak final exam masa tu.
so saya ikut jek dorang nya agenda, reunion ni berlangsung kat jeram linang, kelantan, haish berlangsung yang tak tahan nya, da puas pikir ayat ape, maen bedal saja la...saya tak berapa ada mood la nak bebel panjang-panjang hari ni, lagipun kawan da panggil makan tu..hohoho jom makannnn..
ni kat scipp, berangan dok dalam kelas..
sekolah ku syurga ku..five years dok sini, banyak kenangan..tapi saya budak baik kat sekolah dulu..percaya?
yaaaa, itu dia cikgu physic kami..saya la student cikgu yang degil dulu, masa eksprimen saya maen2..ishk222
yeah..sofis di scipp....

1 comments:

hajarus said...

wow bestnyer dapat wat reunion.. jumpa kawan2 lame... ;d

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger