Darlings

Tuesday, June 29, 2010

saya nak sharing maring aje, tak suka tak pa la..

salam, hye. lame betol kan pok pek pok pek kat belog sendiri, belog orang lain apetah lagi, hoh, saya berada di kelantan, negeri tumpah darah saya,, haish ape la saya melalut ni, sepanjang dua minggu ni, banyak sangat benda yang saya tak war war kan disini tapi pemalas sangat sangat
okeh si cantek bella masa training day..gojes! bella aku curik gmbr kau kat facebook, sila jangan cepuk aku

12 comments:

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

fuh..
t leh la nk sanggul..ri tu tkt..

tintin said...

at last terjawab jugak..
risau jgk tkt dosa..neway thx akk...
sy mintak izinamik article nih ye..tq kak.heee

~ceRRy beRRy~ said...

ifa dh penah dgr psl hal nih..
mmg dr dulu kita dilarang buat sanggul tinggi...

klu buat yg rendah2 pn dh comey dah.. tgk bella tuh.. hehe..

ch@ said...

lamanya menghilang dik.

Aujinz said...

huish..
comelnye...

Ainee Cumi said...

i pun ada baca tentang benda ni

ardinihumaira said...

legaaaa dni tahu! siesly.. cmana la dni nak buat sebab rambut dni panjang... takkan nak belit kat leher/ masukkan rambut dalam baju lak taknak bagi nampak cam sanggul tu kan. huhu.. Alhamdulillah.. Islam tu indah ;)

taz said...

confuse dah. mana satu betul ni? :(

HonEyBuNNy said...

ohhh...boleh la kan....ok2..nak beli sgul la...tp rmbt xpnjg....hehe

NabilaWanAhmad said...

haaa.
kan.
kte bleh sanggul tinggi (ori rmbut),
aslkn ttup aurat.
tpi ntah la,
ade gak member still kte xbleh.
sbb ade sunnah Nabil xinzinkn.
confius2.
nk kna tnya ustaz ni.
thnks lya sudi mekap bella.
;DDD
^_^

smokey eyes~~

Anonymous said...

tak phm dkt ayat:

"dalam menutup aurat,syarat yg mesti dipenuhi ialah pakaian tidak terlalu ketat kerana boleh menimbulkan fitnah dan persepsi negatif"..

bukan kah menutup aurat itu pakaiannye perlulah longgar dan tak menampakkan susuk tubuh?

kalau tidak terlalu ketat, so bole pkai ketat ek?ade ke istilah "tidak terlalu ketat" dalam menutup aurat?

bole saya tau siapa yg tulis artikel ni?harap jgn diterima bulat2 kerana kita perlu tanye org yg lebih arip dlm hal ni..

berguru dgn buku dan berguru dgn orang sgt lah berbeza..

renung2 kan lah...

**penulis prihatin

Anonymous said...

Mcm pandangan peribadi je. Xda nas. Xle dijadikn hujah. Rujuk pd yg pakar bkn yg mengaku pakar.

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger