Darlings

Monday, June 7, 2010

Sunday datang lagi , lagi dan lagi

salam,
saya meng hupdate kan belog pada jam 3:11 a.m..
gila kentang lagi tak tido, mentang-mentang kelas pagi besok di batal kan..heaven-heaven, saya ni biasa la kan..bila saya rajin saya hupdate, tengok mood saja, bukan blogger tegar lagi yang mampu nak hupdate belog hari-hari,
saya jenis yang kemalasan, even idea mencurah-curah dari ladang gandum tapi saya tetap dengan kemalasan saya, kemalasan malas mau mengarang ayat,
kemalasan malas menaip, tapi kalau membalas komen-komen di fesbuk saya sangat rajin. apakah? pasal picnic kat jeram toi pun saya malas nak hupdate, gambar-gambar saya upload kat fesbuk saja, so sila add saya di fesbuk. hehe.
.pagi yang hening bening ni saya nak upload gambar lagi, eiii suka upload gambar, ni kan diari bergambar saya, kalau saya bosan, saya baca older post,
pas tu gelak sorang macham orang gilak, apa yang kelakar pun saya tak tau
then ,
tadi kan lepas tengok Lagenda budak setan yang hampeh tu saya jumpa kakak saya! sis kikin, oh my god..dia sangat come lote bak kate orang kelantan..puteh yang amat, jeles tengok keputihan dia kalo nak di compare kan dengan saya ,
macham langit dengan bumi..
happy sangat boleh jumpa dengan dia..happening, sis kikin bawak kawan dia , sis eija yang sangat happening, kecoh pyramid dibuat nya..tak kering gusi layan kerenah mereka neh, sampai saya tinggal mr razman kat belakang jap..hoho..
focus kan pada saya! jangan gatal dok focus kat nasi lemak yang besar amat tu!
hohohohoho
tengok sis, lya baek hati kan letak gambar sis yang ni..hehe
okeh , i tau i sangat gediks kat sini
last pica, then mau titoooooon.
tata titi tutuuuuu!
nota tangan: tutorial syria tu saya buat after entry ni la..thanks for asking lynn

10 comments:

cha said...

lya lawa la pandai dress up.tak best ke cite LBS tu lya?

Wanie-san said...

hehehe
jejalan je keje..bile nak jmpe wanie??
huhuh

mizzkikin said...

ouhhh review pasal sis ehh....ingat kite tak review pasal die...cube terjah blog sis....hehe...

~ceRRy beRRy~ said...

lya ni gojes la! ^__^

* f i f y said...

hohohoho.....
ramai gtaw i cite tu xbest..
seb i xg link..
btw, semuge pat carik umah sewe ye sayang.. (:

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

cha,

thnks
bg lya kureng best la
tp bg org len menyengat

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

wanie si flower girl

hooho
hari pun boleh
meh2

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

sis,

oh pjg lebar sis wat review
neway
thnks sis
nnti lepaking same2 lg

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ifa,

haha
gojes la sgt yg oi
neway thnks ifa

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

yunk

nasib la yunk
xpe la
da tgk
atleast i xbsg la
kalo x tgk tu yg i bsg

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger