Darlings

Sunday, June 13, 2010

Wedding sis aina

Salam,
selamat tengahari, ada yang tido lagi ke ni..haha, saya pun baru bangun tadi, ishk..ishk..ishk, awal kan. bangun-bangun je teringat makanan, haish macamana la tak gomok kalau asyik pikir pasal makanan sajek,
haaaa, hari saya tak ada la nak membebel pasal kegemokan, tu kalau saya cite pat puluh hari pat puloh malam pun tak abes, hari ni nak berstory pasal pegi wedding sis aina semalam kat semenyih, actually tu majlis bertandang. saya tak sempat nak pergi wedding dia kat kelantan, banyak wedding blogger yang saya tak dapat attend, sigh..nak sangat pergi, tapi saya kat sini, wedding nya kat pantai timur,
so saya mendoakan kebahagiaan mereka dari jaoh je la, macam wedding sis aina ni nasib baek kat sini, so boleh la saya menyebok kan diri di majlis sis aina, hehe, yang lagi syok tau , Mr Razman abes keje lambat semalam, pukul 2 baru abes kerja, haiyaaaaa..majlis nya biasa la kul 4 abes kan..
tapi semangat waja dan berkobar-kobar, dalam hati, tak pe la kalau orang dah balik, janji dapat amek gambar dan jumpa sis aina, dia da jemput, siap bagi kad kahwin lagi, saya harus la pergi. nasib baek la ada gps, senang nak cari rumah dia, samapi sana dah pukul 4 lebih, terbaek la orang dah bukak khemah pun..hehe..malu-malu, tapi dah sampai , kena la kuat kan semangat kan, Mr Razman lak ada ke patot dia suh saya je yang masok, dia sogan la tu, haish, saya ni tak sogan pulak kan..
Time tu sis aina tengah berposing-posing amek gambar, erkk nasib baek dia kenal saya, kalau tak kenal agak malu jugak la.hohohoho..penyudah nya tau, saya makan sorang-sorang, tega betol Mr Razman ni, takpe takpe, saya makan aje, tak kesah, bukan la pemalu sangat, dia je pemalu lebih..ishk2.. ni first time tau jumpa sis aina..dia tetap gorjes macam dalam gambar la, saya selalu adore cara dia make up, dan yang paling penting, blog dia santai okeh, ayat bersahaja, outspoken, so, selalu melepak kat blog dia, tapi macam biasa la, silent reader..hehe..okeh moh kita nengok gambo-gambo yang ado.
hobi tetap adalah ber camwhoring sorang-sorang, erkkk, rummate tak de, so, jom kita amek gambar puas-puas..hoho
oooooo, amek berkat amek berkat amek berkat amek berkat..hehe
kasi zoom sket, zoom pengantin okeh, jangan zoom drumstick i yg (kecik molek) tuh!
oren cantik, pe tah lagi pengantin nya, nanti pilih kale oren la,..haha berangan di siang hari sebelom membalik kan diri, tumpang sekaki bergambar kat banner pengantin ni,
orang pemalu selalu rugi kan..haha, tak dapat makan kenduri, dia rembat ayam!ishk2..dengan saya sekali rembat wedges, haaaa mcamana tak mau bagi gemok, baru lepas melantak nasi sepinggan, taram lagi wedges..hohoo.
.okeh la, chow dulu la, nasihat kan saya suh setel kan asgment plisssss, dasar pemalas!

8 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

wa..comelnye lya..

azaliahjsalleh said...

lya bila lagi ? hik3

Nabiel said...

wahhh~
bestnye dpt pegi!heeeee~
kamo bler?lalalala=P

~ceRRy beRRy~ said...

gojesnye lya!!

lya bila nk kawen???? heeeee ^_^

HonEyBuNNy said...

wah2..nti tgu wedding lyaa lak..jgn lupa jempt ye...ngeh3

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.bestnyee
.jeles x dpt pegi :(

hajarus said...

lyaa xde la gemok pun... comey jer... giliran lyaa biler lagi... hehehe ;d

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

bilekah giliran kamo pula?

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger