Darlings

Friday, February 19, 2010

Ini entry rojak,tapi bukan rojak buah

Salam, mlm ni sy buat n3 rojak sket, saving time, mls nk hupdate manyak2. sy kan bukan nye rajin sgt. tapi takat ni sy xtrpk lagi la nak tinggal kan dunia blogging. even pemalas hupdate, sy ttp suke bace belog org len2..sy direct to da point la, kejar mase ni, jap ag tetamu nak dtg. okeh, cite nye mcm ni, semalam ktorg ade small gathering sket. SOFIS 0105. kwn2 time sekolah men dulu. oh sgt la happy. bila da 5 thn xjmpa. masing2 xhengat dunia gelak+bergambar. macham kb mall tu kami yg punya kan. org pndng wat cerdik sudaaaaaaaa..yg penting kami da lame xjmpa..so, xmo lepas kan peluang beramas mesra la kan..happy, tgh2 happy tu umi call. dia mane penah bg ank die bergumbira secara berlbhan. siap warning suruh balik awal.iyo la mummy, sy mmg nak balik awl pun. da xde arah tujuan pun haaa..nak shopping pun duit mmg tgh kering. so, pas jumpa kwn2, blah la jwb nya..pe kata korang lyn gmbr kami yg ghupenye macham xpenah jmpa camera..ala2 jakun pulak gaya nya..
ini kawan sy sjk dr sekolah rendah. sampai sek men. pun student uitm..len2 campus aja
sy ni xreti posing, so sy tibai je la posing mcmane pun..
okeh sy da mula rasa nak mengedik..gedik timeeeeeeeee..oyeahhh
sy melantak mc d pun xhabes..baru je mkn burger, pas tu mkn burger lg..harus la sy muak xhengat kan
kecian sy, cubaan nak bergmbr ngn ayu. ayu bo lyn
okeh,kami suda penat..mau pulang...

n3 ke 2, b4 balik raya cina hr tu, ikt mr razman g kenduri kawen slh sorang dak savoc.lyn gmbr suda.

time ni tgh tunggu pengantin lelaki.punya la lame. berpeluh ketiak i ni haaaa
auww..da lame xtempek gmbr ber2..b, asl u kurus sgt?hehe..n asl i chubby semacham jek..ishk2
okeh, time ni kami da balik, bg la geng2 savoc yg len brgmbr..hehe..okeh la, sy mnx diri dulu, tetamu da sampai da ni haaa..nanti sy hupdate lagi yea..

4 comments:

hazirah abdul rahman said...

wah2,dah ade mood nak update kan,,
kan bagus cam ni,,
tepek gamba banyak2 tau laling
suka tgk,,=)

Rara said...

jgn la delete blog k..xkerap update pn xpe,jnji xdelete blog..

*Dak kecikkk* said...

nanti update lagi yahhh...xsbor nk baca ni..
jgn biarkan belog bersarang lama2..hehehe3

Wanie-san said...

lame xjenguk blog lya ni..=]
wa...totap suka bergambar ya..=]

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger