Darlings

Friday, February 5, 2010

Entry suram

Salam, (tiba2 blank pulak nak taip ape). sebab dah lama x tunjuk skill mengarang ni haaa..ada org ckp, may be lya ptot buat azam malas hupdate blog secara beria tuk 2010 ni..amacam?cantek?

Nak hupdate blog?skrg ni kdg2 sampai 3 hari xbukak blog sendiri, makna nya 3 hari jugak la xmenjenguk blog kwn2. bukan hlg minat, tapi semester ni xtau nak cerita pe sangat. kdg2 ada idea, mls nak menaip pulak. bila rajin , xde idea pulak. mcm tu la sebalik nya. NUFFNANG saya pun da lama sangat terbiar, xgerak2 agak nya earning tu haa..hari tu punya la berkobar2 kelik situ, kelik sini.skrg ni hampeh sudaaa..

Yang pelik nya, even xaddict ngn fesbuk n blogging sgt semester ni. study nya ttp mls jugak, assigment ttp tangguh sampai due date jugak. apa cita? cuba korang teka saya buat apa,.. jwpn dia bukan ngedate okeh, i ade jek kat sini every week. Diz week pun akan ada di campus ..full time lagi.

Diz week, izinkan saya buat assgnment dgn setenang yg mungkin, kalo xtng, mati xdpt hantar on time. ermm,,xtau dah nak karang ape . stop dulu laa..

hamek la sekeping gmbr budak comot. (saya kan xsuka entry yg xde gmbr)kikiki..okay la..saya sayaaaaaaaaaaaang pembaca blog ni..even owner blog ni pemalas hupdate. muaaaaaaaah,tata..

13 comments:

AM SYA said...

lame betol x update blog~

slamat mmbuat esemen ye lyaa~ =)

ShaFril said...

chayo2....jgn tguh2 wat kja kang lg bertimbun n tensen hehe

merahjamboo said...

rajin rajin buat assignment..chaiyok!

xoxo
pja

ch@ said...

aka suka buat assignment :) rasa macam dh kerja kat pejabat :)

Ah Fatt said...

jadi ko wat apa selama menghilang?

Aujinz said...

herm hermm...

hari hari den buek esaimen..
kadang kadang tak siap pun...

ahaks..

HonEyBuNNy said...

lya...cepat buat esmen...hiihih..egtkn bz datink...ihhi

*Dak kecikkk* said...

igt kamo ke mana,lama xupdate blog..hehehe

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

memikirkan MR RAZMAN kot....

Ms.Independant said...

camat beresemen!

:)

Moon Death Spell said...

cari mood dulu ye..
nanti datang semula

aien said...

kemalasan is in e air...amek penyembur serangga cepat heheh

Ain Nabila Ibrahim said...

samala la pemalas mcm aien =p

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger