Darlings

Tuesday, January 5, 2010

Tak hangat langsung..

salam, ada yg rindu x? huh, xpyh jwb,nanti ada la yg jwb xrindu pun budak RAJIN ni. okay, ni nak bagi alasan kenapa malas thp gaban nak hupdate blog kesayangan ni. ntoh la, tiba2 aja xde mood gila2 nya nak hupdate. biasa kalau xhupdate pun lya akan baca blog kwn2, but diz time xsmpt pun nk g wat aksi terjah menerjah ke blog kwn2...tapi lps ni nk g terjah la satu2..

Hari ni da msk hari yg ke 5 thn baru, kwn2 sebok dok tnya pe lya punya azam thn baru..jawapan lya sng je, "aku xde azam, ko xpyh sebok2 dok tnya..ak buat azam pun sia2 je",(mcm tu la jawapan yg berilmiah dari sy..agk2 kalau umi dengar mmg kena pelangkung kepala la jwb nya..)

budak ni da xreti senyum dengan ikhlas da thn 2010 ni..

Tahun 2010 dimula kan dengan benda yg tdk hangat sama sekali. 2010 la nak start naek jerawat stock2 kt hdg n pipi..leceh bin hampeh..2010 la nak skt mata bagai(sebab tu xde mood nk hupdate, blh pakai x alasan ni???) 2010 la gak gedik nak wat perangai sampai tercetus perang dunia..2010 jugak la trpksa menghadap muka manusia2 yg hipokrit. okay, malas nak statae satu2..

termasuk la hubungan budak dua org ni..mnx lancar je la sepanjang 2010..

nota tangan : (i) jadi manusia ni tlg pk kan perasaan org sama kalo nak buat ape2..

nota tangan : (ii) kalo org berkira ngn aku, aku akan berkira ngn ko..every single sen aku akan kira.okay.sekian. bebel laen kali..chowsssss

18 comments:

Amar Amirah said...

hehehe..cute as always...
jawapan azam tu memang terbaek! hiks*

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

amar,

thanks..
mls nk jwb pjg2 kalo org tnya..
hehe

AM SYA said...

jwpn yg penoh bgaye!! ;P

sya2 doakn hbgn bdak berdua dlm gmb di ats tu bjln lncar hndaknye~

biasela perang2 sket kn..?hehe~

insyaALLAH~amin

BuLaN iTu aKu said...

alahaiiii cutenye kamu berdua
hope kekal ke jingjang pelamin

Wanie-san said...

oyeh!update juge..hihihi
ala2..nape plak sakit mate??skodeng sapo ni??huhu

Si budak Aboi said...

hehehe..move on ok!

ch@ said...

rasanya...masa nak type n3 ni pun, tgh terpikir-pikir kan nak citer apa agaknya :p sbb n3 nyer mcm lebey kurang je, selalunya Lya type n3 pjg n criter mcm², be a success girl :)

MiSZuE said...

lawa awk pakai tudung cam gituuuu :)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

syasya,

jwpn harus la brgaya..'
hehe
tu la
mnx2 bdk dua org tu de jdh kan
pnt da nk gdh ni..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

bulan,

tq..
dia yg cute
sy yg comot
hehe
amin..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

wanie,

i skodeng u
u xpasan ek
hahahahah

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

aboi,

okeh
i ll

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

kak cha,

anda mmg memahami..
hehe
tq sis

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

misz zue,

oh ur name ni remind dkt lec time dip dlu
hehe
neway tq..

::aien:: said...

shaye rndu sis meh:) ehe. erm, slamat thun baru!

lanz_evo7 said...

aslm..
cntik mata,pakai conttlnce yer.huhu
moga 2010 ni bawe kebahagian utk pasangan yg hangat ni yer.he3..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

hepi new year lya..
jgn lupa terjah blog mra.. n paling penting klik klik klik NUFFNANG ye..
moga 2010 diberkati..

HonEyBuNNy said...

happy new year lya...mata da ok ke??..semoga bahagia...;-)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger