Darlings

Monday, January 18, 2010

Konvoi savoc dr Kl-Kuantan-Pekan-Kl

Salam, baru 2 hari je kan tggl blog. tak bersawang lagi kan, ala kalau tgl lama2 pun korang ade kan nak tlg tgk2 kan..
okay, budak ni nak start bercerita da ni. amaran yea, entry ni agk byk gmbr..so mnx2 tenet ni jgn la lembap nak upload gmbr2 ni..budak ni kan mmg suka tempek byk2 gmbr kt blog dia..ade org xsuke ke budak tempek gmbr byk2??kalo ade yg xsuke ckp je la..

last saturday budak ni join lagi konvoi savoc ke pekan. kitorang gerak afta maghrib. lamo woo tunggu diorang datang . biasa la..janji melayu. kalo janji kul 6 makna nya kul 730 la tu. prjalanan xde la bsn sgt. Janji budak ni dpt dgr radio.so kalo xde org nak lyn die sembang pun xpe da..kalo xde radio, wjb kena ade org lyn die sembang. budak ni mmg ngengade. budak ni senyap sunyi diam seribu bahasa kalo dia tacing macing dengan someone jek.xksh la dia tacing ngn sape pun..org sebelah dia akn dpt effect brk gak. (sng cite kalo org laen yg wat slh ngn dia maka bf budak tu la akn jd mngsa..kecian kan bf budak tu..)
msk je gambang terasa dkt sgt dgn kuantan..mmg rindu gile kuantan. rase mcm xpenah tgl kan kuantan. lagi2 bila benti dekat taman kerang..lagi la teringat kenangan dulu2. mase blaja kt shahputra, time bulan puasa, mmg jd tradisi mostly stdnt shahputra untuk bkk puasa kt tmn kerang tu. sape2 yg dok kuantan tau la kan tmn kerang tu kat mane.dpn masjid. view kt cantik woo kalo mlm2. terubat rindu kt kuantan, even xdpt jln2 pun. Teringin nak g teluk cempedak, da lame xmelepak situ. tapi kalo da name nye konvoi, xkan nk wat hal msg2..follow je la org nye. next time la g bercuti kuantan. time tu nk enjoy puas2 kt kuantan.budak ni mls la nk bebel pjg2..korang layan gmbr ..jgn riso, budak ni ltk caption skali ngn gmbr..
sambil2 tunggu mr razman budak ni wjb la camwhoring sorang2..rummate tgh sbk kemas brg nk blk jugak so budak ni snap je la gmbr sorang..berita baek jugak buat budak ni sebab die da dpt berat yg die nak..tapi mungkin budak ni xpuas hati lagi..trs kan diet..(penah ke ak diet,,haha..xpenah ok) Time ni baru je sampai kuantan(tmn kerang) budak tngkp gmbr dengan budak yg bernama zila..(budak ke??zila ni da 25 okey.tp nampak cam adik lya jek.ishk2..jeles. zila ni tunang nizam a.k.a kikull. kikull tu kawan baek mr razman dr zmn dorang blaja kt shahputra lgi...(oh pjg lebar penerangan dr budak ni) budak 2 org ni xabes2 nak enterframe kan diri sndiri.tp kami mmg jrg la amek gmbr same.(korang percaya??haha..xnak caye suda.. suda tu time melepak sambil isi perut yg da lame nyanyi lagu kencorong lor.. lepas tu pandai2 la kembali ke pangkal jalan..bdn da penat sgt2..ni tempat ktrg stay mlm tu..yg lya ingat dkt lorong sri kuantanoh mcm gedik je budak tu..padahal xready pun tuk disnap gmbr.suh mr razman amek gmbr suasana dpn umah..yg die g snap gmbr i tu nape.. yg lelaki2 tu xreti stay rmh..girls yg tido kt rumah, boys semua keluar overnite sambil2 tunggu bdk2 savoc dr jb. xpeduli da sama dorang..janji budak ni dpt rehat. Time nak grk g pekan da..ade pe kat pekan..aceli de event "time-attack challenge" kt sane. Tapi Mr razman xjoin pun time attack tu..agk nye die tkt kete die hancus kot..hahaha okay, budak ni mmg merah menyala a.k.a merah mak ngah la hari tu..agk2 ramai kot yg skt mate..smpai ke kaki pun merah mak ngah gak.striking kale ni mmg my feveret okay.. barisan savvy yg join time-attack challenge breakfast time..budak 2 org ni time breakfast pun sebok dok fesbuking ag..gilir2 la..haha..sebok dok nak update status rase nya time ni. congrate pd yg menang "time-attack challenge category savvy" okay, pic ni penutup n3..mau get ready ke kelas plak ni..conclusion nye, lya smpai campus da dkt kul 11 p.m. balik je trs mandi on9 jap pas tu zzzzzzzzzzzz...penat siot..okay mohon diri blah dlu..chow..

27 comments:

sasha* said...

wah merah menyala la lya.ni geng2 kete savvy la ye

hajarus said...

merah menyala mak ngah... i like...

hazirah abdul rahman said...

suka tgk sume gamba dan suka bace entry ini,,
enjoy sakan dengan laling dia ea,,

dan paling suka kemerahan mu teserlah,, love it!

suezensuzanna said...

merah menyala...lalalala...:)..nice!

Rara said...

haiyak,sgt sweet la kalian..besh je tgk.. :)

ch@ said...

merahnya makngah....ahahaha! cute-cute...kreta yg byk tu cute.

tak de la, korang mmg gojes...

HonEyBuNNy said...

wahhh..weekend lya yang beshhh...ihihih...merah itu menawan..hahha..selalu itam yg menawan to merah pn berstyle gk kn..ihihi

bunga said...

chantek nya lya.suka tengok.tapi xpenah tego.haha
suka betul pakai baju kaler plain kan? tapi chantek.wedges terbaik.suke :)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

sis sasha,

menyala2..
hehe
aah geng2 savvy sis

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

kak hajar,

oh i loike too
kikiki

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

sis zira syg,

hehe
njoy sis..
happy kalo spend time ngn die.
i love it too..
of cos la da kale faveret die..
hehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

suezensuzanna,

nice??
tq babe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

Rara,

kalian..
mr razman ngn i ke ngn dak2 savoc??
i ngn mr razman sour..
sebab salu gdh
hehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

kak cha,

kalo kete je yg cute tacing da
hehe
grau je kak

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ila syg,

tp htm ttp menawan gitu..
my faveret gak tu

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

bunga a.k.a syaheera,

tu la psl..
xpenah tgr kan
u mmg tau..
tacing i..
hehe
i mmg suke bju plain pun..
susa nk brkenan ngn bju yg corak2 ni

lanz_evo7 said...

aslm..
wah!!best nye ada team kete..
fun kalo jalan ramai.

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr said...

mesti syok kan lya...
minat gile2 ngan konvoi ni coz dapat kawan n dapat nengok kerenah org2 yang ada...

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

Ianz

wslm..
tmpng team kete org je
hehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

miera,

syok
nanti miera da de kete..
join le mane2 klb kete..
hehe

Si budak Aboi said...

lawa kete teu2

*Dak kecikkk* said...

leya...
berkenan ngan spek mata u..
bli kat mana ye?=)

Moon Death Spell said...

macam kamu pulak calon MPP semangat gitu... hehehe miss u

aien said...

ooh ooh ooh berpinar2 mata hamba melihat mu merah mnyala...owh love tht shoes lah beb...hoho

Anonymous said...

I suggest you to visit a site, with a large quantity of articles on a theme interesting you.

Anonymous said...

It agree, it is an amusing phrase

Anonymous said...

Thanks for a lovely society.

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger