Darlings

Wednesday, February 19, 2014

Selamat pengantin baru Pn wanie & Pizie

Tribute satu entry khas untuk wanie & Pizie sebab tak dapat datang. Betul lah orang cakap.Manusia ni merancang. Allah jugak yang tentu kan. Planning baik punya setting calendar, Jumaat malam sabtu dah ready balut hadiah. Semangat waja cari wrapping paper pink colorrr. Sekali tak dapat jugak nak meraikan pengantin baru ni. Kesihatan Mr. Razman tak mengizin kan. Dengan aku sekali terseret EL. Nasib lah hari sabtu half day je keje.


So sekarang mampu tengok gambar aje laaah. Nak di jadi kan ceghita pulak, aku memang mengidam nak makan lauk kenduri ni. Mampu telan air liur jugak. Nasib la tak de gambar makanan kat fb wanie ni.

Maap pengantin sebab cilok gambar tak bagitau. Surprise kekonon. hehe







Pengantin kreatip ni. Bungan kantan okeh.


Untuk pengantin baru.


Walaupun dah bergelar suami isteri dah bape bulan. Tapi still nak wish selamat pengantin baru. May Allah bless both of u. Semoga cepat dapat baby. hikhikhik.

Nanti jangan lupa claim hadiah ye puan. hehe

9 comments:

sYiRa LoKMaN said...

wahh..nice bunga kantan

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. comelnya pengantin.. hehe kreatif je bunga tangan dia. heheee barakallah buat pengantin ~~~

nuyui a.k.a miss YUI said...

suka tgk kaler bju pgntin..comel.

ucupiza said...

kreatif bunga tangan dia

Myra Jay said...

Selamat pengantin baru.. Comel je pengantin :D

Wanie-san said...

Hahaha its ok la lyaa..kitorg fahamm..bukan segaja xdtg kannn??hikhik nnti kitq plan balik jmpe yeepp!! Tq lyaaa for the wishess!

Wanie-san said...

Hahaha its ok la lyaa..kitorg fahamm..bukan segaja xdtg kannn??hikhik nnti kitq plan balik jmpe yeepp!! Tq lyaaa for the wishess!

O'gosh Iskandar said...

comelnya bunga kantan...x terpikir...erm..in akak nak cadangkan brokoli..bunga kubis...semua jenis sayur la...baru la unik...!Lyaa ok ke...rindu pulak kan..haha

N.Aima K said...

selamat pengantin baru.. mcm Emma Maembong je pengantin nih

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger