Darlings

Thursday, August 22, 2013

Happy Belated Birthday Lyaa : UlangTahun Kelahiran ke 25

Birthday Pertama sebagai isteri. Nothing special pun nak gebang kat belog ni. Tapi dah jadi tradisi lah kena jugak buat satu post untuk birthday. Tak kira belated ke idok. 


Birthday kali ni hambar je kot. Mungkin masing masing penat gila dengan wedding punya hal. So aku pun tak rasa sangat bab nak celebrate birthday. Cukup lah dapat wish dari Mr. Razman & kawan kawan. 

Tapi Yang penting hadiah dari suami tetap kena claim! Tak kira la lambat ke cepat. Kata nya kena kumpul duit sat. Okeh. Kasi chance. Kumpul duit banyak banyak ye suami!

Hari kejadian 17 august tu, aku dah selamat ada kat rumah MIL. MIL p keje, So, berdating dengan Mr. Razman je la sambil keluar dengan Ex Classmate Uitm dulu. Puan Mumu. Rasa macam reunion orang orang tua pulak sebab mumu pun baru kahwin. 

Meet puan mumu a.k.a Farah
Orang yang ambik gambar pun tak bape ikhlas ni sampai gegar!
Ada jodoh, jumpa lagi mumu & bubu.



Bab birthday cake pulak?

Walau pun tak de birthday cake dari suami, 

Tetap dapat dari company.

 Pandang cake sudoh laaah. Usah lah di titik berat kan sangat belated birthday girl yang memang serabai selekeh kalau tiba waktu petang.


haaaa

nasib cake sodap menjilat jariii.

Cukup ler tu. Even dah belated sekali pun.



Cukup berpuas hati la dapat merasa sikit pun dari tak dapat cake langsung kan. 

Azam birthday kali ni. 

Nak jadi Manusia yang pikir dua kali sebelum buat keputusan.

haha

Matang cepat sikit weh.

Okeh la. babai guyssss.

9 comments:

gdsbnga said...

happy belated birthdayy lyaaa.
may Allah bless :)

fasha said...

happpyyy bufdayyyyy lyaaaa..
may Allah bless you...
selamat menajdi isteri yang comel..hehe
cepat2 dapat baby k=)

Anisa Hang Tuah said...

Happy birthday lya

=)

cik hani said...

hapy belated birthday..
selamat pengantin baru..

selamat berbahagia..

C i k R e n e x said...

happy belated birthday lyaaaa..
wish u all the best

E'in said...

happy belated birthday awek...

♥ CIKZEK ♥ said...

Happy bday lyaaa ! N slmt pgntin baru. Hee

ayut said...

happy belated bufday lya.... :) semoga murah rezeki dan bahagia dunia akhirat.amin.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. hehe bestnya company sambut birthday. hehe muka awak kan iras2 pelakon tari tirana. alamak lupa nama dia apa. sweet je tengok awak :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger