Darlings

Thursday, August 26, 2010

Sebalik tangisan ada SURPRISE!

salam,
tengok..bila datang mood nak hupdate, hari-hari pun mau hupdate, bila datang mood malas hupdate,
2 minggu sekali hupdate kan..hari nak merapu pasal surprise yang saya dapat masa birthday 17 august hari tu, oh terharu sungguh dengan housemates saya ni, pandai berlakon. saya dah termenangis tau awal-awal sebab kena halau dari bilik dorang. Ingat kan kenapa la tak bagi masok bilik dorang, rupanya sebab ada besday cake, takot kantoi kalau saya masok..adessss, kang i dah tertacing awai-awai, bila dekat ngan besday, semua nak sentap, sindrom ape kah ini? tepat 12 a.m.
first person yang wish tentu-tentu lah Mr Razman, tapi tak sembang lama-lama pun sebab saya tak de mood. cakap ala kadar, so sorry la Mr Razman, jadi mangsa moody saya, anyway, saya tetap berterima kasih untuk hadiah tu, tapi saya tak mau anggap tu hadiah besday actually, sebab hadiah tu dah lama dia janji,
so, hadiah besday nak yang laen okeh..hahaha
tamak-tamak! back to story okeh, rumah saya ni, biasa nya tutup lampu awal, sebab dorang tidur awal, so time tutup lampu pukul 12 tu tak rasa apa-apa la. saya macam biasa la.pukul 12 dok online kat ruang tamu. then dorang berlakon ah. pandai-pandai, saya dok nangis sorang-sorang depan lappy!
sedih, sentap dengan boifren, sentap dengan kawan sebab tak bagi masok bilik..hohoho..tapi tiba-tiba housemate keluar secara berjemaah sekali dengan besday cake..oh my oh my..dan-dan saya termenangis sebab terharu..thanks to housemates sekalian sebab celebrate especially to my buddy, safura zakaria,sebab dia la mastermind disebalik ni, sangat hargai apa yang korang dah buat........
tengok apa dorang wish kat cake tu..haiyaaakkkk selamat hari tua ke 72!!!! dah jadi nenek i ni kan..hoho
on day way poei beli tiket balik raya lawehhhh, ni ponteng kelas semata-mata nak poei beli tiket..sory la puan, nanti kan abes tiket raya saya,.muka saya masam tak hengat pulak kan, hari tu tak bermood sangat la..
then back to class la pulak, ponteng satu kelas cukup..tengok, tiket balik raya..heaven dan tenang hati sikit sebab dah dapat tiket raya...okeh, habes sudah entry yang bapak-bapak basi, hari ni dah 26 august 2010..
tapi nak hupdate jugak...
selamat buka puasa..tata&beboooooooii

2 comments:

intanurulfateha said...

tak lame lg besdae hairi
sedeyyyy =(

eesyaheera said...

lyaa balik brape hb?

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger