Darlings

Wednesday, August 25, 2010

edisi puasa.

salam,
hohoooooi cik kak yang pemalas hupdate belog,
haaa jangan salah kan saya, salah kan tenet yang memanjang jek lombap, apa la nak jadi dengan celcom ni, ketensionan melampau tau i ni haaa. asal lepas bukak puasa aje tenet dah start lembap!!!!!!!
%&I@@*@#$$ betoiiii laaa.
saya malas nak hupdate belog siang-siang hari, loteh tau, tak de idea sama, tapi hari ni sebab balik kelas awai kan, so tak de la penat sangat...erkk hari ni dah bebelas hari puasa kan, puasa tak???hohoohoho siapa ponteng puasa tanpa sebab ketok kepala dia..tinggal separuh lagi. haishhh cayok lya, dengan jadual class yang pack tuh, haiyaaaa dugaan puasa lebih sikit tahun ni, tapi yang ai suka lebih tau ape? Si pak cik tu banyak meluang kan bukak puasa dengan mak cik ni haaaaaa..kira bagus la kan..compared ngan last year..ai selalu jek bukak puasa sorang-sorang time weekend..
tak sabar nak balik beraya hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
rindu mak apak sangat sangat sangat, tapi kan kalau balik rumah jek, kejap jekkk tak lame pastu gaduh manjang ngan umi..haha ai kan memang suke gaduh-gaduh manja ngan umi, pastu umi pandai la tarik muka ngan ai..sorry umi, nanti raya mintak maaf lagi ek,
..hehe.heh..ai tak mau bebel panjang-panjang la. ai nak poei rebus kerang..nak buat colek kerang..uollls nak???meh-meh..
auwwwwwwwww..abang vespaaaa tumpang kan ai.jangan jeles..dia bawak pusing-pusing pyramid tuh..hahahah..mooddd raya in da house la kalau pegi mall.even masa tu baru hari ke 4 puasa!

1 comments:

HonEyBuNNy said...

Lyaa...lama lyaa xupdate blog....rindu2..heheh....comei eh swe3t couple neh....;-)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger