Darlings

Sunday, July 19, 2009

Morning Love!

halloooo,monim pada siapa siapa yang tak tidur lagi . Then kot kot yang dah bangun nak solat subuh tu, haa bangun bangun . Dah pukul 5.22 pagi. Lya tak tidur lagi sebab tak mengantok sangat. 

Semalam nak cita yang da berjaya settle kan PTPTN . Kan senang kalau awal awal lagi kitorang p cc. Takde la tension manjang. Laju siot bila online kat cc. Selagi tak settle ptptn selagi tu la lya asik moody jek, Mr razman pun terkena sekali.

Lepas p cc , kitaorang jalan jalan kat uptown danau kota sat. Cari tudung. biasa ah. sekali terembat satu selendang siti. kaler merah gitu, terpengaruh dengan sis zira punya pasal. hehe. Then nak cari syria color hitam tapi tak de la pulak, lya ni dah la cerewet sikit bab bab beli tudung. so balik dengan hampa la . 

Esok lak nak teman Mr razman . ingat nak pakai dress yang beli dengan sis zira tu. cun ah. okeh la, mau titon dah, besok ngedate lagi.

10 comments:

hazirah abdul rahman said...

yay!ade namaku disebut2 dalam ini entry,,amekla gambo pakai dress tuh mest comel sgt2,,suh jek lalink amek kan tau,,nak tgk jugak!

ARYN said...

cantik ek pkai tudung jenis tu :) kalu kita confrm tembam.hahah

suezensuzanna said...

tudung syria nih mmg cantik kan:)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

sis zira syg:sis..sedih..xamek pn gmbr ....lalink xamek kn gmbr pn...xpe..t da amek gmbr...lya mms sis lu........

aryn:kamo kena try dulu dear.....t da try trjatuh cinta lak.........lya ni chubby taw..tp ok je kt pkai tdg ni..xde la bulat ngat..

suezensuzana: btol3...........da bez tdg i ever try

saadah saadun said...

syg oi..
comey je pkaia tdg syria..
ishk..
dengki tol..

p/s: how old are u eh? =)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

kamo pn kna try la dear.....sgt slesa.....
lya ni 21...kamo 22 kn??

LuVidA^^ said...

kiut nye..hehekk....
x brani nk try tudung ini.
tkot muke udoh

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

lor........ida...u should try first......sgt bez taw...kwn2 lya pn dulu xbrani taw nk pkai......tp once da try..da xmo pkai tdg laen da......

LuVidA^^ said...

hihik...yeke lya...em....kne try ajak mmber la. or tggu raye :D

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

sila ajk member lu...hehe....

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger