Darlings

Monday, July 13, 2009

Flat Shoes

 Dah lama rasa macam tak update blog kesayangan ni. Rindu nak blogwalking tapi kemalasan nak update tu lagi berleluasa . So peram peram sajo lah entri dalam draft.

Hari cuma rasa nak update pasal weekend sajo. Macam biasa, lepaking dekat sunway pyramid sambil cari flat shoes. Sanggup berkorban pakai flat sebab tak larat nak pakai wedges naik turun tangga dekat campus puncak alam ni. Beratus anak tangga. Kau sanggup? Gua surrender beb. Untuk situasi semasa. flat shoes is the best option lah.
..  

See my flat shoes yang tak berapa nak comel ni. Pilihan mesti black color sebab senang nak match dengan semua baju.

Walaupun tak berapa nak semenggah ghupe nya. tapi sesuai la dengan student life . ye dok..
Okeh la.

membebel panjang panjang tak guna. chowws 

8 comments:

taz said...

dah jd gang taz la ni pakai flat shoes je. taz jarang la pakai heels. ada byk tp simpan wat pekasam haha

Cik AniS GalaXy said...

anis pun terpaksa turunkan martabat heels...
cian diorg di pinggirkan
x sggp gi class pakai heels.
letih oooo....dah le byk jalan kan..hehe


suke tgk lya n si dia
so sweet.

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

taz; hehe.....yep......kte simpan wat pekasam je la......nk jual syg la.....

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

cik anis:huhu.......martabat heels tlh diturunkn.....hdp flat shoes.......hehe....makaseh dear.........die yg sweet......lya x...hehe

Lin said...

salam..haip!
im ur silent reader..
ekceli, suke bc blog lya..cumill!
add me as ur follower.. n i'll follow u k.. take care..bye! :)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

tq lin....

Lin said...

tq lya for adding me as ur follower..keep in touch k..lupe lak, salam perkenalan.. :)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

tq gak sama kamo lin coz sudi jd reader belog kte ni..........

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger