Darlings

Thursday, September 12, 2013

Majlis Bertandang : Thanks for coming

Masuk tengah bulan 9 baru ada mood nak update pasal majlis bertandang. tapi tak mau update full coverage pun.

Second entry pasal majlis bertandang nak berterima kasih pada kawan kawan yang nun jauh di Kl tapi sanggup susah kan diri datang ke majlis kami. Tak mampu nak ucap terima kasih dah. Semoga Allah balas jasa kalian sebab sudi datang ke Felda Pasir Besar.

Random je letak gambar. Semua pun kesayangan di hati. Kalau tak sayang, tak update kat belog hamba ni.

Mok cik Fify yang selalu di tempek muka kat belog ni. Dia ni kalau tak tunjuk muka, mau nya sentap setahun. Kau siap la fy time kau kawen tak nampak muka aku. hehe.

Tapi dah nama nya mak cik kesayangan. harus la di tunjuk muka. Di antara kawan aku yang lepak lama lama. Siap boleh p ber photoshoot kat rumah tinggal. Mana nak cari kawan sporting ajak photoshoot sebab dia tau kawan dia mana cukup gambar satu dua kan. Thanks sebab memahami mok cik. I lappppp u. 

Tak sabar jugak nak guna hadiah kahwin yang mok cik ni bagi.




Mak cik cantik yang tengah darah manis kat bawah ni. Kalau yang selalu follow mesti perasan muka dia selalu masuk blog time practical degree kt PADAT. 

Mak cik ni jugak coursemate a.k.a classmate time degree. Dalam class tak de lah rapat bebenor. Bila dah practical baru lah ukhwah terjalin dengan lebih erat. Maklum lah. Passion lebih kurang sama. Nak melawooo jek keje.  Suka main make up sama sama. Ko conteng muka aku aku conteng muka ko!

ambik berkat mok cik sya n tunang si amin


Akak blogger cun kat bawah ni lagi bikin aku terharu sampai nangis dalam hati. Readers, aku & kak ogosh memang tak pernah bersua muka, takat comment kt blog, fb cenggitu sahaja. Bila dia pm kat fb mintak coordinate, aku dah macam terharu & tak percaya. Bukan nya dari kampung sebelah. Dia datang dari AMPANG oke.

Kaurang tau apa yang buat aku akan ingat akak ni sampai bila bila. ?

Dia sanggup sacrifice masa,duit, jarak tuk datang ke wedding blogger yang dia kenal kat alam maya je. Agak agak mana kawan kawan aku yang tak datang tu ek. Tak jumpa cari jalan kottttttttttttttt.


 Masa akak ogosh datang aku ada kat dalam rumah sebab teman mok cik fy p toilet. So aku masuk je la bilik sat ingat nak tengok ghupa hantu kak limah kat cermin sat Sambil betul kan veil yang dah melurut ke bawah. Sekali Mak cik Mr. Razman cakap ada kawan lya datang ni. 

Time keluar tu aku macam speechless sat. Ye la tak pernah jumpa kan. Hambik masa sikit nak cam. Nak jerit Kak Ogosh. Tapi tak reti pronounce. tu yang panggil akakkkkkkkkkk je . hahahahaha. pecah tembelang kat sini akakkkk oiiii.hahaha.


 Kak ogosh datang je aku paksa dia makan banyak banyak. datang dari jauhhhh babe. Kena lah makan banyakkk.

Tapi dari man and lyaa akak. Kitorang mohon maaf kalau ada yang terkurang. Tak dapat sembang lama lama. Masa sangat cemburu kan. Dah mintak dengan Mr. Razman. Nanti nak set time lepak dengan akak . Boleh kacau hero kacak berdua tu. Sorang pemalu, sorang active. hehe.

Thanks again akak.


 Gambar kat bawah ni bekas member seperjuangan . Customer relations mitsubishi dekat Petaling jaya. Susah payah hadir kan diri ke wedding aku. Dari Kl jugak. Kitorang jumpa pun time training je. tapi dia sudi jugak jejak kaki ke wedding aku. Thanks babe. Nanti kau kawen. insyaAllah aku tunjuk muka okeeeh.

 Akhir sekali. Terima kasih yang tak terhingga. Buat roomate aku yang tak de dlaam gambar. tq tq tq sudi datang dari shah alam.


Buat yang tak dapat hadir tanpa alasan yang munasabah.

ANDA TUNGGU TURN ANDA.

sekian.




26 comments:

luqman zakaria said...

selamat pengantin baru :)

Anisa Hang Tuah said...

Cantik!

I'm happy for you lyaa

Muka lyaa memang ada iras dgn husband lyaa

Jodoh kuat =)

Semoga berbahagia ya lyaa

hafiz hafizol said...

Poinneeee....



X JEMPUT PUN KITE ...

fasha said...

terkilan xdpt pegi wedding lyaa.. da setting baik da nak pegi..maaf.. maaf.. maaf.. jgn amek ati ngn kite kay. sob4..btol ade hal urgent.. kne time lyaa kawen..sedeyy..excited nk jmpe..mmg kte xde rezki nk jmp tem tu kot :-(

Nursaila Norman said...

cantik lya :) tp kan sgt cantik baju dgn shawl lain warna tp in :D impress sangat! lg 1 kain lya cantik la bertingkat2 :D

missGogreen said...

singgah sni..cantik nye awak..salam kenal dari MG.

Shazwani Ramly said...

wahhh cantik lah kak lyaa punya colour baju :) nice one.

Wanie-san said...

cantik je lyaa pakai dress tu even kecik orgnye..wani risaula pkai nnti nampak gemok pendek.. T__T

EZAN IDMA said...

tahniah again :) cantik baju awakk

Cik Siti Hajar said...

sy suka ayat last..

Anda tunggu turn anda...

:)

Rosmiza Ali said...

Memang terharu kan bila kawan2 jauh dekat datang luang masa raikan hari bersejarah kita.. Mieza dulu tak ramai pun kawan yang datang.. Jauh katanya.. Okay, fine.. Huhuhu..
ZON PERMAISURI CHOMEL

E'in said...

huwaaaa ayat ugut tu awekkkk... :'(

sorry laa kite xdpt dtg... keta bf rosak... so xde transport... huhu

C i k R e n e x said...

ruginya tak dapay g ..selalu lalu kwsn ni kalo ondaway ke kluang johor.,huuu,,kalo x leh da jmpe lyaa yg gojesss ni..

Lin Azlina said...

nnt time saya kawen pun dtgla yer.. kwn alam maya... blogger...hehe

aniswany lazim said...

akak ogosh mmg baikkk..rajinn pg wedding jejauh ^_^

mcm gerun plak dgn ugutan yg last tuh.kihkih

semoga bahagia lyaa cantikk ^_^

cha said...

congrats lyaa. cantiknya. sori akak tak dapat datang. semoga cinta berkekalan sampai syurga ye :)

O'gosh Iskandar said...

Aiseh..malu plak...apa lak susah..makan free maa..tu pun segan dh sebenarnya x sempat nak beli hadiah bagai..anyway..mmg best bila jumpa kat luar kan..tapi pelik sikit plak..awat dlm phone lyaa tetiba muka akak nampak kurus haa..adjust pakai apps apa...huhu..lenkali x pandai nak pronounce senang jek..panggil kak august..mmg eja dlm ic pun cenggitu..x pelik kalau xtau sebut..maklumla..mak akak nak nama glemer je..dah abis org nak sebut pun payah..lalala

inche hlovate said...

pasir besar dengan dengan kmpg sya hhihi..

btw selamat pengantin baru. semoga berbahagia ke anak cucu :)

Sizzling Suzai said...

hi dear came via kak OGOSH !! hehe happy wedding mood smoga berbahagia hngga ke syurga amin.. ;) ohh pelamin cantek suke!

suezen said...

cntiknyer lyaaa

siti murni said...

alhamdulillah..tahniah..semoga bahgia till jannah and smoga Allah memberkati..amennn..
www.bicarahatiperempuan.blogspot.com
salam ukhwah... ;)

* f i f y said...

hehehe... lebiu too laling... !!! happy ever after... t i datang time housewarming pulak.. teheheh~ <3

LadyBird said...

tahniah yer dik :D

ely fauziani ismail said...

lyaaa dh lama x update blog.nk tgk pic kawen lagi heehee

NorHaFydzah said...

tema warna kiter lebih kurang je kot. cuma i mix dengan tut.. hihi :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. bestnya kawan2 dari alam maya datang kenduri. syukur, dapat kenal orang yang sanggup datang jauh kan.. hehehe cantiklah awak, suka tengok (",)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger