Darlings

Monday, March 19, 2012

Wedding @ Putrajaya

Wedding kali ni lagi meriah sebab Mr Razman yang jadi pengapit. First time jadi pengapit, so pengalaman baru ler bagi pak cik tu. Aku boleh tengok muka gelabah dia sebab wedding kali ni kat dewan , ramai lak tetamu nya. Mau nya tak menggelabah bagi first timer . heeeeek.

Penanten nya kawan baik Mr Razman since Shahputra college lagi. Kawan Mr Razman chup jadi pengapit dah berbulan bulan tak silap aku, Siap bagi kain suh p jahit. Nasib ler baju sempat siap sebelum tarikh sebab peram lama sangat.





Rasa macam nk cilok je baju dia. cantik !


To Nizam & Zila
Selamat Pengantin Baru
Bahagia ke akhir hayat.
 
 Tak larat aku nak membebel panjang. Masa rehat kejap je, nak p kejar beli makanan.Later update lagi

 Babai.

12 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntiknya pgntin..

comel warna cmni..

cik violet said...

dress pengantin perempuan cantik ! :)

hazanis said...

bila turn akak lak nie.....kawin jgn lupo jemput..:P

Tulus Sweet said...

purple biru..sweet kalau pakai waktu malam..hehe

nora saniey said...

cntiknye dress dier!!

Gadis said...

cantik bju pengantin...=)

MaiZATuL ASniDA said...

nak puji laen sikit lya... cantik baju lya... mana beli?? hehe..

Rara Nasiha said...

cantiklah wedding dress tu. :)

Munnafendy said...

hye lyaa =)

cantik la baju pengantin pmpn tu..purple biru gitu..pengapit pun comel..hihi

kazmyra afkar said...

makcik, mmg cantek belakang baju tu..

Nurulbadiah Lai said...

u sgt2 comel yg..
i jeles

saharinasaharudin said...

pretty lya :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger