Darlings

Thursday, April 30, 2009

kebOsanan thp dewa!!!!!!!!!!!

hurmmm, dari title post lya hari ni pun orang tau kan macam mana bosan nya lya kt rumah.semua orang tengah keje..so lya stay dekat rumah melayan prasaan je la ..tengah pikir nak buat apa for the whole day ni.bosan yang amat..Lepas tu rasa nak tengok balik picha time kat shahputra..
huhu.rindu nya kat warga shahputra ni..Especially yang rapat dengan lya. kak su, kak eta..kak zett...intan..mizz you jugak....en fazil n en ja...masa lya masuk opis hari tu sunyi je..diorang masing2 bz je memanjang...so xsmpat nak chat panjang panjang dengan diorang..tapi tak pe.0605 ni lya g kacau diorg balik sebab lya ada MUET..speaking test..takOOOOOOOOt maaaa.]sebab dah lama tak belajar BEL..so kepala hotak sudah berkarat siket ni..hari tu masa test reading & writing hancusssss!!!!!!!
lya tak tau la..cm lya xpenah blaja lngsung bi..cm bongok pn ade gak..time listening test tu lagi ...macam dengar itik je yang bercakap.....ishkkkk.apa nak jadi dengan lya ni tak tau la.agak agak macam mana la result nanti kan, wait & see okeh
kalau umi & papa tau habes la..mau nya pot pet pot pet..tapi nak buat cmana..jiwa kacOOOu habis..ha2...
my instinct la...kene amek MUET 4 the 2nd time jugak la..nasib kau la lya..hati ni dah berkobar2 nak further degree...so, doakn lya dpt further study la nanti.kak eta....same cam lya gak..pntang nmpk camera..huhu..kite mmg gile gmbr akk..huhu

with dian....

Sis Lin n Lyani mase exihibition kt PTWC....sonok sgt2....smbl2 jmpe my lalink hrs la ade pic owner blog kn....huhu

0 comments:

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger