Darlings

Wednesday, April 29, 2009

Its all bOut my life.....

Dah lama lya tak update blog ni...acceli tak tau nk post apa..bukan tak de interesting event..tapi lebih pada tak de masa...tapi hari ni tiba tiba tergerak hati sikit nak update blog..ye la asyik baca blog org je kn..so, hr ni lya nk share sket psl life lya...aceli lya bru je abes practical.happy+sedey pn ade...coz sepanjang practicl kt kolej byk sgt pngalaman n kenangan manis...kdg2 tu bile rewind blik mase nk start prac dulu klaka sangat..ye la firt time tau nk mule keje...papa lya xpenah kaci can keje sblom ni..
so bile nak mula buat keje cm terhegeh2 sket..n cm cuak tau tkot bos marah bila kita wat keje salah..p bila lama lama dok kt corporate admin dept tu..happy sgt sebab boss lya tu sporting yg amat...byk bnda yg ktorg share same..thanks kak su...for giving me a support..i 'm really appreciate dat...n miz u damn much...huhuhu..skang ni keje lya melepak je kt umah..tido+mkn+tgk tv......xpun ajk kwn g tgk wyg n shopping.....pic ni mase lya prac dulu..da lame da upload, tp xde mase je..so hr ni byk sgt mase yg trluang nye lya pk upload je la...

berangan je lebey...huhu

wit sis eta....time bos outstation :p

sengal!!!!!!!

0 comments:

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger