Darlings

Saturday, April 17, 2010

Two in One

Salam,
nak story benda yang dah agak basi, Last friday, saya n group members yang laen pegi tesco, klang coz nak settle kan asgment. pehal la sampai kena pegi tesco, actually kami kena buat role play mandarin. so, rasa cam tergedik nak buat kat tesco pulak..
Agak mencabar la berlakon kan, kalo last semester role play nya kena cakap omputih jek, kali ni kena cakap mandarin pulok..terbelit2 lidah dok hapal dialog mandarin tu haaa..
Tapi akhirnya siap jugak.dalam kul 2 camtu da penat berlakon bagai, kawan saya tu ajak karok pulak.oyeaah, dah lama sangat tak karok..selalu nya saya suke dengar yayunk fifiey saya nyanyi jek. sebab suara dia mantap siottttttt..
Karok la sampai puas ek. Tapi tak de la sampai hilang suara kan..yang penting enjoy..bak kata lecturer bel saya.
"kite tak boleh stress kan diri ..kena cari benda yang boleh wat kita enjoy, supaya cancer kita tak active.." okeh sekian.
On da way ke tesco
Kena pegang skrip tuk kwn..hoho
okeh, karok timeee..!
nota tangan: kalo sape yang berkenan dengan shawl yang lya pakai, boleh terjah ke blog akak manis ni ek..die jual shawl RM9 je..
nona manis boutique

10 comments:

* f i f y said...

lalink...tacing i siap bold lg name i...haha...windunye...then u kai bju 2 remind me time kte karoke kt kuantan...remember??ngaahaha...
teetttt! ;p
btw,cam knal lak dress yg member u kai..ngeee...
mish u demn much...i pat voucher free 1 hour kt redbox...so cincai kire 4hour karoke..t kte g k??ajk ur hubby skali..hee..
love u lalink...muax!

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

yayunk..

aah
i pun teringat bile pkai baju tu..
tp kenangan tu xbape bez la yunk..
u tau kan
die ade kl skrg ni..

sal jacket tu
t i cari
aceli i pun tengah cr..
i da order smlm..
tp xsmpai malaysia lagi..
nanti i bagi link kat u..
karok??
i on jek..
try u ajk man kat fesbuk die..

* f i f y said...

orait...huhu..yup2...memories yg bit bit bitter...huhu..really??i tataw pulak die de kt kl..yg i tawu last kt kedah...huhu

haa...great!i tgh cari jaket steng...if u jumpe,halo2 ea..
odait link..t i serang fb man...hoho
(:

miloicekaw1119 said...

comelnye kamo!!

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

hai lyaa..
lu nyanyi sampai berdiri atas sofa adalah sgt RARE o.k..

alvin takda rumah harga 8juta.... said...
This comment has been removed by the author.
~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

cik paro,
tq dear

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

alvin,

haha
rare ek?
tu nak amek feel tu...
lg tinggi lagi bez tau

azaliahjsalleh said...

x penah lg ke tesco klang

lanz_evo7 said...

aslm.
ouh!! karaoke smpai panjat kerusi..ni mesti nk amik feel habis.cantik tudung mcm lolipop yg kte baru beli kt jusco..warna nye hehe

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger