Darlings

Wednesday, April 10, 2013

Review Session : Handbag Gree AAA

Hari nak review pasal handbag Gred AAA, kalau berkenan uolls boleh p terjah dekat link yang aku bagi tu. Range harga tak mahal beb, Normal Price lebih kurang RM200-RM250 tapi depends pada brand bag jugak lah.

 Sebelum beli tu rajin rajin kan la pm or whats app kak irza ni dulu Kalau interested nak beli, jangan lupa bagitahu yang anda reader blog lyaa suriany.




Yang paling buat hati melting, mesti gucci ni. Haishhhh. Kumpul duit nuffnang dulu baru boleh p rembat.




 Berminat sila PM at Inbox.. Call/ Whatsapp - 0136454296

Happy Shopping guys!

Tuesday, April 2, 2013

D.i.y : Lace Vs Peplum

Kalau sentuh bad D.i.y , aku bukan lah manusia yang tangan berseni. Tapi semangat nak mencuba tu sentiasa ada. D.i.y yang aku try ni dah lama dan agak kebasian . Tapi saje nak update blog hari ni. So aku decide untuk update pasal d.i.y ni.

Bukan d.i.y yang hebakkkk sangat pun. Takat jahit lace kat peplum je pun. 

Masa ni dalam proses letak letak je pun. Nak tengok sesuai ke idok. Tengah pikir nak patch kan black or grey color. Sekali aku pilih grey lah.

Gigih tu memang gigih lah. Sebab aku memang beginner habis kan bab menjahit ni. Jahitan tak kemas. Nak pulak bahagian tangan. Memang hancur terus. Tapi semangat berkobar kobar. So, jahitan tetap di terus kan. 
Di sebab aku ni menjahit waktu malam je , so ambik masa dua hari jugak lah. Bila dah siap jahit, tangan gatal pulak nak letak manik sekali. Dah memang kebetulan aku banyak stok manik manik bagai ni. So sekali jalan ajeee. Salah satu punca gigih jahit lace ni sebab rasa peplum ni plain sangat. Lagi pun aku nak pakai untuk attend wedding Yna. So, try kreatip kan otak sikit lah.


Bila dah siap berjahit. gini lah ghupe nyaaaaaa. Time ni pagi pagi sabtu beb. odw nak p kojeeeeeeee. So aku padan kan dengan jeans dulu. Afta work baru aku tukar skirt. Kata nak p kenduri. Sesopan sikit pakai skirt kan.

 Kualiti gambar berubah sebab gambar yang kat bawah ni guna hp si model cantik anyss amira. Macam tak percaya jumpa kat wedding ynaa. Cantik teramat bila jumpa depan depan. Bab pengantin tu tok sah ceghita lah. Lagi berseri seri. ni first time jumpa yna tau. kenal dia through blog dah lama sangat.

congrats ynaaaa.


Conclusions nya. diy kali ni berjaya. Boleh try lagi next time. Dan tak luupa untuk yna. Thanks sebab invite ke ur wedding. selamat berbahagia hingga hujung nyawa. Jumpa lagi next time!








 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger