Darlings

Thursday, August 26, 2010

Sebalik tangisan ada SURPRISE!

salam,
tengok..bila datang mood nak hupdate, hari-hari pun mau hupdate, bila datang mood malas hupdate,
2 minggu sekali hupdate kan..hari nak merapu pasal surprise yang saya dapat masa birthday 17 august hari tu, oh terharu sungguh dengan housemates saya ni, pandai berlakon. saya dah termenangis tau awal-awal sebab kena halau dari bilik dorang. Ingat kan kenapa la tak bagi masok bilik dorang, rupanya sebab ada besday cake, takot kantoi kalau saya masok..adessss, kang i dah tertacing awai-awai, bila dekat ngan besday, semua nak sentap, sindrom ape kah ini? tepat 12 a.m.
first person yang wish tentu-tentu lah Mr Razman, tapi tak sembang lama-lama pun sebab saya tak de mood. cakap ala kadar, so sorry la Mr Razman, jadi mangsa moody saya, anyway, saya tetap berterima kasih untuk hadiah tu, tapi saya tak mau anggap tu hadiah besday actually, sebab hadiah tu dah lama dia janji,
so, hadiah besday nak yang laen okeh..hahaha
tamak-tamak! back to story okeh, rumah saya ni, biasa nya tutup lampu awal, sebab dorang tidur awal, so time tutup lampu pukul 12 tu tak rasa apa-apa la. saya macam biasa la.pukul 12 dok online kat ruang tamu. then dorang berlakon ah. pandai-pandai, saya dok nangis sorang-sorang depan lappy!
sedih, sentap dengan boifren, sentap dengan kawan sebab tak bagi masok bilik..hohoho..tapi tiba-tiba housemate keluar secara berjemaah sekali dengan besday cake..oh my oh my..dan-dan saya termenangis sebab terharu..thanks to housemates sekalian sebab celebrate especially to my buddy, safura zakaria,sebab dia la mastermind disebalik ni, sangat hargai apa yang korang dah buat........
tengok apa dorang wish kat cake tu..haiyaaakkkk selamat hari tua ke 72!!!! dah jadi nenek i ni kan..hoho
on day way poei beli tiket balik raya lawehhhh, ni ponteng kelas semata-mata nak poei beli tiket..sory la puan, nanti kan abes tiket raya saya,.muka saya masam tak hengat pulak kan, hari tu tak bermood sangat la..
then back to class la pulak, ponteng satu kelas cukup..tengok, tiket balik raya..heaven dan tenang hati sikit sebab dah dapat tiket raya...okeh, habes sudah entry yang bapak-bapak basi, hari ni dah 26 august 2010..
tapi nak hupdate jugak...
selamat buka puasa..tata&beboooooooii

Wednesday, August 25, 2010

edisi puasa.

salam,
hohoooooi cik kak yang pemalas hupdate belog,
haaa jangan salah kan saya, salah kan tenet yang memanjang jek lombap, apa la nak jadi dengan celcom ni, ketensionan melampau tau i ni haaa. asal lepas bukak puasa aje tenet dah start lembap!!!!!!!
%&I@@*@#$$ betoiiii laaa.
saya malas nak hupdate belog siang-siang hari, loteh tau, tak de idea sama, tapi hari ni sebab balik kelas awai kan, so tak de la penat sangat...erkk hari ni dah bebelas hari puasa kan, puasa tak???hohoohoho siapa ponteng puasa tanpa sebab ketok kepala dia..tinggal separuh lagi. haishhh cayok lya, dengan jadual class yang pack tuh, haiyaaaa dugaan puasa lebih sikit tahun ni, tapi yang ai suka lebih tau ape? Si pak cik tu banyak meluang kan bukak puasa dengan mak cik ni haaaaaa..kira bagus la kan..compared ngan last year..ai selalu jek bukak puasa sorang-sorang time weekend..
tak sabar nak balik beraya hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
rindu mak apak sangat sangat sangat, tapi kan kalau balik rumah jek, kejap jekkk tak lame pastu gaduh manjang ngan umi..haha ai kan memang suke gaduh-gaduh manja ngan umi, pastu umi pandai la tarik muka ngan ai..sorry umi, nanti raya mintak maaf lagi ek,
..hehe.heh..ai tak mau bebel panjang-panjang la. ai nak poei rebus kerang..nak buat colek kerang..uollls nak???meh-meh..
auwwwwwwwww..abang vespaaaa tumpang kan ai.jangan jeles..dia bawak pusing-pusing pyramid tuh..hahahah..mooddd raya in da house la kalau pegi mall.even masa tu baru hari ke 4 puasa!

Wednesday, August 11, 2010

Happy fasting day!!!!!

salam,
hye,
nothin much to say lor today, bukan la nak membebel cam mak nenek hari ni, tiba-tiba saja terhupdate belog pulak, actually my lappy kena format, so asyik tangguh lagi nak update. haha saja bagi alasan kan. ni pun online dekat campus jek, bajet nak cari information untuk assignment tapi melalut sampai update belog la pulak, tapi ni just a short update, nak wish selamat berpuasa jek, nanti malam ni kalau sempat update lagi..beboi...

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger