Darlings

Sunday, May 31, 2009

aku, mereka & shopping......................

penaaat nye...Balik berjimba dengan kanak kanak ribena ni.Jalan jalan, habis kan duit sampai lenguh kakiThanks to fy dan azu yang sudi mematah kan kaki sama sama semata mata nak berjimba..
.esok dorang da blek hometown maseng2..tgl la lya sowang2 kt sini...sedey.........so lyn je la pic yea...xlarat da naip neh..penat thp cipan..cipan pn xpnt cm ni tau...... see, gila glamor tak bila ambik gambar manyak2. Jom habis duit. Leps tu kita makan pasir sama sama

Saturday, May 30, 2009

Jaoh kau pegi...

daku nk menjiwangkan dr sket dipagi2 bute ni..sebelom aym brkokok....hurmm...lyn je la

Friday, May 29, 2009

baby baby oh

waduh waduh, Jatuh cinta dengan kecomelan laura ni. suka nengok dia berlakon ala ala gedik manja tu.
MyEm0.Comp/s:song for 2day diremove smentara waktu untk cinta laura ni..

Thursday, May 28, 2009

Dear Mr Razman

Hari Lya buat special entry untuk Dia sempena our first anniversary kami. Nothing much to say. Cukup lah kalau dia tau yang Lyaa sentiasa appreciate dengan layanan dia. Sentiasa bersabar. 

So hendak nya relationship ni mampu bertahan hingga ke jinjang pelamin. AMIN..nak tau macam mana dia mengorat dulu? Kelakar pun hado

Date: 02/29/2008 11:35 pm
Subject: hye Message: nak knl2 leh x? lawa giler arr awak nih...:) ayat2 mengayat.....xley blah dia ni

Date: 03/05/2008 6:48 pm
Subject: hye Message: biler nak accept sy as u'r fren nih cik adk manis

Date: 03/11/2008 11:17 pm
Subject:Re: hye

Message:lambatnyer bukak...
hehe tgh single erk? nak jd calon bley? :P (dia memang bole tahan gtl kn mase ni)

Date: 03/12/2008 7:26 pm  
Subject: Re: hye Message: nak jd calon suami arr, bley? hehehe... kalo dpt awak lar kan, sumpah x crk lain dah... :p erm hp no ader? :p

Date: 03/13/2008 11:09 pm
Subject: Re: hye Message: erm sori ar kalo awak mara... sy xde niat pun sbnarnye nak wat awak mara... erm sy mmg hrp sgt2 ade seseorg muncul dlm hdp sy... dah sethn lbh xde couple... mmg teringin sgt nak rasa menyayangi n dsayangi...
 
 

Wednesday, May 27, 2009

nk tnye .....bez ke??

pd sekalian yg da nonton+tengok cite ni...bez ke??nk tnye opinion neh..kalo bez ley lor lya tmpang tga kaki g tgk skali..........cmane ley trpk sal cite ni ea???td mse g mkn de abg tu suggest suh g tgk cite ni.die ckp bez....wa la wei....laki ckp cite jwg cm ni bez...excited la cik lya ni......sape2 da tgk tlg bg pndapat yea..Ley la lya ajk lalink tgk sma2...he3..ley feeling sket2..kan3 lalink....bile mau ketemu??

Tuesday, May 26, 2009

hr yg membuhsan kn.......

hurmm....lwt sket update belog hr ni....mud nk update belog kurennnnng sket....so juz bce belog org je.....smalam lya&kak su smpai kul 12 a.m...hampeh tol la.....ptot nye smpai kul 10 lebey ag......bongok tol la bas tu.......lembap nak mampos......cm nk g kl da....9 jam dok lam bas......umi da bsing2 call nape xsmpai ag......nk wat cmane umi oi..bkn nye daku yg bwk bas tu.....hehe..smpai2 ktn tros amek taxi balek....damnnnn tired taw x....da la xley tdo..smpai umah je dak2 umah ngah mengemas umah ktorang yg cm tongkang pecah ni...atlaz kt bwh tngga tu da xsemak da....mcm2 jmpe.......he2....tikus la...klt ulr la....eiiii....sib bek lya xde..tq ye coz u all da kms umah..bsok turn lya n kak su lak kms bhgian dpr..btol2 mls..tp kene wat gak...xkn nk pindah ngn umah yg brsepah2 lak..so,ktorang akn merajinkn diri bsok......oh yea.....pg td kak su ajk kua..g pej pos.die nk pos doc kt buah ht dye.....mmg ngantok sgt2 yea..tp demi kakak trsyg....pg la gak...gpun lya pn nk cr brg2 sket..btol2 bli brg yg nk je td......no more shpping k..hehehehe.first tyme lya blanje dgn bijak...hehe....cm biase la kn.....law kua..mest nk brgambar nye.....kak su kene la melayan sy yea.....he3... dats all for today la........ p/s:Lalink, miz u...da bape hr lalin sik bz je......

SayOUnara my hOmetOwn...

Hari ni Lya gerak balik kuantan lepas spend about 1 week dekat rumah. Perasaan? Sedih ada, happy pun ada sebab dapat jumpa kawan-kawan lagi. dekat rumah bukan ada kawan sangat pun. kalau ada pun masing-masing ada life, Susah nak jumpa. Aktiviti kat rumah tengok tv saja la. Kali ni naik bas berdua. so tak de la bosan sangat . hurmm okay la. pray for us. selamat pergi selamat sampai..love all my readers.

special n3 for lalink n lya:from alin

die ialah lyaa..kawan sy...kawan?cmana kenal,sedangkan die 4 taun muda dr sy..hahaha die ialah gf exbf sy..hahaha complicatedkan..tak taw la camana leh jd cm bestfriend plak..byk cite yang sy share ng die..die teramat la outstanding..sy confirm bkn sume org leh jd cam die..n leh jd cam sy..mungkin sbb sy ade prinsip..'past is past' tipu kalo sy tak jeles bile tgk lyaa n man happy..tp things happen for a reason..itu yang slalu en hitam manis bg tau sy..(lyaa, alin nak guna nama tu la utk my dear,,) hahaha sy gembira sbb die dpt gembirakan man..n sy arap die dpt wat lebih baik dr sy..thanks dear sbb sembuhkan luka lalink awk yea..sy tau die syg awak sgt3..sy doakan awak gembira yea: ini lah buah hati cik lyaa (sorry yea, sy ade ambar ni je dlm koleksi sy..yang lain en hitam manis dah delete sy rasa..hahaha) sy kenal die 5 years..haha die sgt baik...sbb tu die dpt cik lya..sbb cik lya pun sgt baik...kan..kan..kan.. sy arap semoga kamu berdua kekal bahagia.. sy tunggu tv plasma dr kamu berdua ye next year...haha ntah2 sy yang kene bg adiah utk kamu berdua dulu..tp jgn langkah bendul eh dik..hahaha to lyaa : thanks for really being a great friend of mine..thanks for all ur outstanding... to man : do take care of her..appreciate her... to both of u..: semoga kekal bahagia yea...:) p/s:hurmmmm......sgt sweet kan.....neway tq sis..really appreciate dat..slamat brbahagia ngn en htm mns yea..huhu

Sunday, May 24, 2009

Jalan-jalan aje keje nya

warghhh, lately ni macam malas je nak hupdate. Malas nak menaip. So lya hupdate pendek-pendek je la eh. okeh kita cerita pasal semalam. Semalam lya keluar beli tiket kat kota bharu. Lepas tu ngedate bersama cik alin sekali.
Lepaking @ mcd jek, tak p jalan-jalan sangat sebab tak tau nak p mana jugak.
cik alin
ex madu yea.....hehehe
hurmm...da tgk kn....
sape alin lam idup lya??
sorang kwn yg understanding.....tmn brgosip...gosip sal sape ye
.bia la rasie...yg past nye ktorang xngumpat lalink k....he3..t lalink salah paham lak....kebtolan die pn mmg gile shpping....same cm sy yg xpenah kesa wet ade ke x....janj ley shopping..sorang yg xkedekut.t blanje lg yea..lya kn xkeje ag..t turn lya lak bile lya da keje..he3....ngakk saba sih nk nengok die brsanding......he3.....ngn cik abg itam mns die..
.ha3...to KAK ALIN....jgn mara ye.. SEKIAN TIME KASEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.........................................

Thursday, May 21, 2009

My first interview

For all infomatiOn,lya baru lepas attend interview SPA tadi. This is my first interview. so no wonder lah kalau saya nervous terlampau. Before that,thnks to my cousin yang banyak bagi support dekat lya. turn lya td agk lmbt lor..
Turn lya agak lambat tadi sebab ramai sangat interviewee. Terpaksa la menunggu. Bosan , cuak semua bercampur. Buat buat tenang jek , tak nak bagi nampak gemuruh sangat. lagi kita cuak lagi interviewer suka kena kan kita kan.
Time urine test paling mencabar sebab pak cik tu kena kan lya. Rasa nak nangis pun hado sebab dia cakap positive. cepuk kang baru tau pak cik ni. ada jugak aku melalak guling guling kat situ. siapa nak tanggung? pak cik sanggup?Lepas tu check sijil pulak. banyak yang kena reject. Mak cik yang check tu pulak kerek nak mampos..da monopaus agak nya.thuahua.Mintak nya dia tak de belog la kan.tapi memang betol dia bajet bagus....
hahahaha...mentang2 keje goment ek......
sekeh kn kpala mk cik ni.....
Lya ni sudah la kuat sentap. tengking lebih2 mau nya lari balik time tu jugak tau. .wateva pun mk cik...time kseh byk2 diats tips2 yg mak cik bg ye....
...tp sy xpyh praktik pn pe yg mk cik ckp tu...coz sy da confident ngn dr td....huahua.....agk brlagak disitu.......den, trgedek2 la nunggu turn unk di interbiu nye.....lya x wat preparation sgt pn...acceli xsmangat pn nk g..tp my umi n papa cm brsungguh2......so, i m doing diz 4 my parent....bia la dorang satisfied........
sy sgt tdk suke aceli post yg dberikn....tak msuk ngn jiwa ....
my first choice iz..secretary...relate to my course.....
2nd iz..pmbantu tdbr...n da 3rd choice bru la peg antidadah.....daku men tkn2 je la mse tu....skali sngkut....
.xpela.....bru interbiu....tak semesti nye dpt pn, but......even lya tak suka..lya ttp wat da bez td. sebab umi n papa btol2 bg support........
my lalink pn.......tq lalink....tq sume2 la yg bg support kt lya.......
really appreciate dat.....
ting2.........bnyi loceng......waaaaaaaaaa..my turn la tu......
..i m da 2nd laz prson...takot2 pn msk ngn konon2 nye confident.....
.sib bek xtrpelecok kaki....ha3......daku bg snyuman yg plg mns skali.......weh...ikhls taw snyuman mse tu.....peramah siot intrviewers tu.....sib bek la.....bile da tgk dorang tu cm peramah.....i pn pe lg....nek tocang....men bedal je nk ckp pe td
da lame gile.......byk gile lak soklan die..pnt den nk mnjwb nye.....tp ttp jwb k....da la jwb konon nye pnh confident.....padahal xphm pn pe yg ak bebel td.....men hentam je.....but....faveret ques ye.....dr slh sorang intrviewer.....
u de bf??....lya pn haaaaaaa????lame gak piir tau.....ye la nk honest ke nk tipu......lya pn ckp je la......adeeeeeeeeeeeee........wa la wei......jujur nye sy kn.......kazen lya ckp brani gak ko ckp cmtu.....pehal lak...ckp je la kn...i da brpunye..huhu...k.kte smbng blik ye...pas tu die pn tnye......if 1 day, ur bf become drug addict....apa yang awak nak buat.
hahahahahhahah.....leave him or accpt him as ur hubby.......mati kutu jap..my answer is....i m not gonna leave him alone....ha4...juz becoz he become a drug addict..i ll find da bez way to let him free from drug k....he s my love one....huhuhu....jaw dr ht yg tulus ikhas k.....one of da interviewer tu cm shock sket...bia la sy cik kak......tp law ditkdir kn xde jodoh...bru la sy time ngn redha........den..
.my interbiu habes ngn jayanye........lya xltk hrpn tggn for diz post becoz stdy come first.....lya nk ade degree gak lam idup lya ni......lya xnk org pndang rndah kt lya.......especially my family...my aunt yg salu pndng lya sblh mate tu.....u c one fine day t.....
.i ll show u....yg lya ley keje lg bgs dr dorang sume....n lya ley bela nsb umi n papa....tp...law ditakdir kn lya kene keje lu...lya keje je lu....tp degree tu ttp my desire k.........xnk takat diploma je.......org xpndg sngt da skang ni.....so...one day t.....lya nk wat gak degree.......pray for my success k..... pic selingan ye..smalam nye pic..

dup dap dup dap..........

Tomorrow morning lya ada interview untuk SPA. Nervous tak hengat ni. Tapi umi cakap cool okeh..umi saya memang rawk. Wish me luck readers.

Tuesday, May 19, 2009

no 37,lrg im6/8,indera mahkota 6, kuantan

haaaaaaaaa dah sakit mata kan tengok gambar gambar. Lepas tengok dengar lya membebel pulak. ala sesi bersama cik joyah.Yang kat atas tu address rumah sewa dekat kuantan.Tadi godekgodek lappy ni then jumpa pulak gambar housemates . sedih nya bila tengok balik gambargambar ni. sedih lol lepas ni mesti susah dah nak jumpa dorang...
End of dis month kitorg akn mem Blah kn diri dr umah tu....syg sgt2.....even umah tu brsepah thp gaban tp byk sweet & sour memory kat situ. gaduh dengen housemates, .part tu la paling worse skali,benda yang paling buat lya rasa macam nk blah dari kuantan.tapi nasib baek ade my sis yang sentiasa bagi support......she's always stand beside me.....
tq kak su, kalau tak de kak su, lya tak tau macam mana lya nak hadapi semua ni, sebab lya tau lya tak kuat..........
tp seriously, dorang la yg men havoc kan environment kt umh ktorg..........
sedar xsedar.,dah 2 thn, sekarang sampai masa untuk berpisah pulak. part yang paling tak best. lya hrp ktorg stil contact, walaupun tak selalu calling calling, tapi selalu ingat mengingati.
.tuk fify,ema n nyta.........slamat mem praactical kn dri anda yea....jgn lupa kan aku......
do ur bez.......
..n da rez tu all da bez yea........
.meh la same2 kte mencreate our future..

Sunday, May 17, 2009

Saya pulang!

morning3 semua. Terpaksa menceriakan diri sebab tak mau balik kampung dengan muka penyek jek. senyum sikit woi, Rupa macam ayam berak kapur dah kau ni.
Pagi pagi lagi umi dah calling calling okeh takut anak dia tak bawak balik lappy. eh mana boleh, mau nya saya mati kebosanan kalau tak bawak balik. tak logik Layan la gambar poyo saya bersama kakak sengal saya tu
hokeh!
KELANTAN,HERE I COME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Friday, May 15, 2009

Detik-detik terakhir

Malam tadi kan lastday ngedate dengan Mr Razman sekarang ni lya pun dah selamat landing kan diri kat kuantan. Sampai pun dah pukul 3 pagi. 

Tidur kejap. Then my sis kejut kan sebab nak angkut katil bawak balik rumah. terpaksa la bangun dalam mamai mamai tu tolong dia. 

So ni la gambar time saya melepak kat proton edar sambil mengacau Mr Razman

ni yg smpt snap nye gmbr lalink kt ofis..huhuhuhu

Lepas ni ingat nak keluar kejap pusing-pusing cari kerja. mana tau kot kot ad rezeki dekat sini. penat jadi penanam anggur yang berjaya ni.
hokeh, belah dulu

Thursday, May 14, 2009

Lepaking @ proton edar

hai hai hai, hari ni lya teman Mr Razman keje ..ceh dan2 je teman...
aceli da xde arah tuju hidup kan.+hal yang tidak dapat dielakkn...
so dia terpaksa la bawak gf nya yang banyak cekadak ni ke ofis...huhu.
.sory awak. tapi atleast lya boleh tengok dia buat keje..
.ingt nk snap pic lalink tgh keje kan...tapi kan takot orang nampk pulak.tak pe pe nanti ada chance t lya snap..
.he3.....tgh2 wat n3 ni dia datang nyebok lak...kantoi r pe yg nk wat jap ag.
pe r dia ni.....kan dah termalu sowang2.

.mlm ni lya nek bas kul1030...doakn sy ye...k.la.chow.......

Wednesday, May 13, 2009

Aching

Lya sakit kaki Sangat
Tak tau nape..dari hr tu ag...makin lama makin teruk ok..sampai nak bangun pun kena orang angkt ..xpun kene pegang something.nak nanges sangat, mengadu dekat lalink,
lalink juz ckp 'thn ckit yg'...kte skt btol2 la..da la bsn ni..kwn lya g keje..dok la umh sowang2..tp kene kua gak cr mkn...
lapa dol...so, sy dgn sedey nye mengheret kaki yg amat skt ne...jln trhencot2..de org tgur lak...nape tu dik??xnmpk ke kaki owang skt...ley ag tgur..lya pn jwb je la..kaki skt..die pn ngn gediknye..meh abg tlg...uweeeeeeeeeek....abg konon..da baya papa ak da pn....rela ku brjalan ngn trhencot2 dr menerima prtolongan beliau..
.ku xsnggup....ahaks~~~~~skt2 kaki pn smpt ag rembat ns lemak 2 bngkus, lepas tu smpat ag melilau cari cc...
siap tnye mk cik jual nsi lmk tu,,,kt ne de cc......dgn bangga nye mk cik tu jwb.......tu yg kale ijau tu..tu la cc..wateva pn tq so much mak cik nsi lemak yeeea...atleast lya ni xmati kebOringan kt umah tu...skang ni stil melepakkn dr kt cc...broadband kte xley gune ag la...hangin tol r..janji melayu betul hari tu ckp dalam 24 hours gak...menci tol..kan dah kene dtg cc....mls da nk bebel pjg2.......nk blik mkn nsi lemak lak...daaaaaaaaa~~~~~~~~~~

Tuesday, May 12, 2009

Gonna meet him again....

hurmm....
hari ni mau jumpa Mr Razman lagi
Bukan semata mata nak jumpa die pun..nak ambik my lappy skali....
dah berkurun abad dok dengan die nya..tapi tak reti2 nk format lappy lya nye...pns hati pun ada gak..
.sib bek buah hati kan.huhu..patot nye bas lya kul 430..
.tp dtg je la teminal awl nye..coz kbtlan fify nek bas kul 3.oo..so lya pn ikt je..mls nak tggu bas sorang2...td fy da nek bas..tgl lya sorang2..bsn je ni..k..td sblom kua....smpat ag snap gmbr nye...huhu......itu harus k.....so,njoy pic lya,fify n azu yg mengedik ni ye...huhuhu

sile abaikan umah ktorang yg brsepah nk mampos tu ye..huhu..neeway, ktorng da nk blah dr umah tu...so, skang ni lam process menyelerakkn umah..bg owner umah tu skt at..ha2..pdn muke..mase umah ktorag kene pch msk die ley wat dek je........amek ko!!!!!!!!ktorang sepahkn btol2..kms r sndri..huhu.......
..k.la..........doakn prjalanan lya slamat ye...rase cm da byk bebel ni....daaaaaaaaaaa........

Saturday, May 9, 2009

lalink,me,alin.........................

hurmm......da lame kn xupdate...tgu la tyme lya de broadband t...hri2 lya update..huhu,neway, td bru je bkak blog ex gf my lalink..........hehe..mest org trtnye2 cna lya ley close n keep in touch ngn die kn...neway 'die' tu alin.......lya pn cm pelik gak..tp org ckp...jodoh or perkenalan tu sume da diaturkn oleh director kt ats tu...kte ni juz accept je...but its all depends on us how to handle it...n lya ni jns yg xsuke nk cr gdh ngn org...gpun dulu2 die pn bkn jns yg cr gdh or rude...i like diz type of prson..even my lalink xsuke lya kwn ngn die...tp tu hak lya kn nk kwn ngn sape2 pn.....even wit his ex gf...hallo;;;;;;;i ve my own life, rite..even lya ni da jd awek die..tp lya pn ade hak nk ten2 kn idup lya sndiri..td tgk kt page die...xsngka lak ade gmbr lya yg di candid..........huhu sib bek xnmpk muke kn.....to alin,........even my bf pn susa taw nk snap my pic...i dont like candid...let it come naturally dear.....he3...law nk gmbr lya, mnx je....huhu........sometymes, lya pk...law alin x clash ngn lalink..mest lya xde pluang unk fall in lurv ngn lalink kn......so thanks to u dear..for giving me a chance to lurve RAZMAN n to be lurve ...saat plg bez lam hdp lya..dicintai oleh insan yg brname Razman...i cnt imagine my life without him.......lya rase lalink ley hdp tnpa lya...coz lalink penah ckp kt lya..die da brsedia untuk time sbrg kemungkinan lam relationship ktorg coz die da trlampau byk dikecewakn..lya taw lalink da trlampau fruz aceli...sabar ye lalink...lam hdp ni kte kene byk brsabar..sume org penah fruz lalink...kalo lalink xfruz ngn diorg sume tu, may b lalink xkn knl lya taw......n lya hrp 1 fine day t, lalink ley accept relationship between me n alin....ermm, t de mse lapang lya upload gmbr alin...huhu.bru fair n square dear...

Wednesday, May 6, 2009

uwaaaaaaa...takOt......

Hari ni ada Muet, speaking test, takut gila babas dah ni . rasa macam tak buat apa-apa preparation pun. seram sejuk pun hado. Hades, bila start nervous , semua benda jadi scary.
Housemates lya pulak ada paper account hari ni, Best of luck untuk sayang sayang sekalian. kacang jek tu..
okeh la. Tak mampu nak membebel panjang. kaki terketar ketar dah. wish me luck.law rjin, ptg t lya post lg entry byk2..huhu.daaaaaaaaaaaaaaaa

Monday, May 4, 2009

hang Out wit ma frenzs.......

hurmmm.
.acelii dah lama nak post entry ni, tapi asyik tertangguh je......
.so hari ni last day dekat sini..post je la.sebab dah balik kuantan dah tak de broadband da....
Kalau dekat kuantan mmg xsah kalo tak keluar bandar time2 weekend.....
sebab bosan sangat2 kalau melepak kt rumah...
nothin interesting lol...bgn kul 12...pastu tgk tv...mkn........routine la tu law weekend.......so, bek la hang out ngn dak2 umah ke..even xde duit pn lya on je kalo org ajk kua...
window shopping pn jd la..ktorg ni kalau hang out dekat mana mana pun boleh hamek gambar...tak kesh dah kalau org pndg pn..
.peduli hape..bknnye camera diorg pn...n ma frenzs pn sporting je law bab2 pose ni...........pntang nmpk camera......trus sengeh kambing dah

bubye lalink!!!!!!!!!

hari ni last day kat sini. so dah sampai waktu lya membelah kan diri. harus balik kuantan sebab ada MUET.
Hari ni jugak dia tak p kerja sebab demam. Kecian betol. Pantang lasak sikit, mesti demam. mengalah kan si awek yang hover aktif.
hurmm, jom kita continue cerita semalam. Lepas p sungai wang jek,] Mr Razman ajak p times square . Jalan-jalan jek pas tu ternampak cardigan chumill.ape lg, rembat la laju laju. sebab murah sangat
.huhu....lepas tu dah tak de arah tuju dah..
bsn da jln2 kt mall ni..tiba tiba dia ajak p rumh mak uchu. lya on je sebab lya mmg suka smbng ngn mak uchu...
hope mak lalink pn mcm mak uchu gak..sporting abes..ktorg siap share cite sal lalink.. guess what..baru la lya tau sikit2 pasal lalink ni...
klaka lo. Tapi tak pe,tak jadi hal nye.......
mak uchu ni ade 3 org hero, .mmg meriah la rumah dia dengan 3 org hero tu........
hyper act tol la..xlarat lya nk lyn...tp diorg ni cute sgt2, grm...yg plg lya grm nye.bulu mate melentik nk mampos], asl la bulu mate lya xlentik.
dalam pukul 11 lalink ajak balik...
die da pancit da..xlarat gile...bajet balik awal la kan sebab 2day nk keje...skali demam lak,hopefully lalink cpt baek ye.....
3 hero hensem..:p

I am happy

wahhhhhhh..ponat saya.ngedate saje memanjang.ye lar.esok dah nak balik kuantan suda.So spend time dengan Mr Razman sepenuhnya ler..
lyatau sangat sangat dia penat layan perangai ngada ngada saya ni. tapi dia tetap sabar kan. Mana la saya nak cari boifren macam awak ni..hohotq so much awak..
ingt nak upload picha..tapi tak larat la..nanti lya upload la besok ke, next entry.
tadi kitorang g mane je...g sungei wang..wat pe??
shpping je memanjang nye..lalink da geleng kepala dah dengan perangai awek dia ni..pantang nampak baju+handbag lawa...mata tu macam digam..huhu
bab2 shopping ni.lya suka shopping tudung dekat ANC.......cantek3 maaaaaa...so,siapa siapa interested ley la intai ANC ek.......
tak sabar nak sh0pping tudung lain plak ni....sis kai..cpt la blik ek..huhu...k.la..gtg rite now....so sleepy lol..nyte everyone.........

Friday, May 1, 2009

oh time for ngedate

hurmm baru je balik befoya foya bersama Mr Razman...Dia ajak tengok wayang tadi kat mid valley..tapi tak sempat lor,hampeh jugak.Mr Razman balik keje lewat siket, lepas tu kitorang p makan..then nak tengok wayangg..tapi jalan jam. So terpaksa postpone nak tengok wayang tu besok.tadi ktorang lepak2 je kat kl..then dia ajak g downtown cheras.....
Kecian pun ada dekat dia..balik keje dah lwt, tp stil ajak keluar lagi..tq so much awak,

Lepaking time....
 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger