Darlings

Thursday, April 30, 2009

kebOsanan thp dewa!!!!!!!!!!!

hurmmm, dari title post lya hari ni pun orang tau kan macam mana bosan nya lya kt rumah.semua orang tengah keje..so lya stay dekat rumah melayan prasaan je la ..tengah pikir nak buat apa for the whole day ni.bosan yang amat..Lepas tu rasa nak tengok balik picha time kat shahputra..
huhu.rindu nya kat warga shahputra ni..Especially yang rapat dengan lya. kak su, kak eta..kak zett...intan..mizz you jugak....en fazil n en ja...masa lya masuk opis hari tu sunyi je..diorang masing2 bz je memanjang...so xsmpat nak chat panjang panjang dengan diorang..tapi tak pe.0605 ni lya g kacau diorg balik sebab lya ada MUET..speaking test..takOOOOOOOOt maaaa.]sebab dah lama tak belajar BEL..so kepala hotak sudah berkarat siket ni..hari tu masa test reading & writing hancusssss!!!!!!!
lya tak tau la..cm lya xpenah blaja lngsung bi..cm bongok pn ade gak..time listening test tu lagi ...macam dengar itik je yang bercakap.....ishkkkk.apa nak jadi dengan lya ni tak tau la.agak agak macam mana la result nanti kan, wait & see okeh
kalau umi & papa tau habes la..mau nya pot pet pot pet..tapi nak buat cmana..jiwa kacOOOu habis..ha2...
my instinct la...kene amek MUET 4 the 2nd time jugak la..nasib kau la lya..hati ni dah berkobar2 nak further degree...so, doakn lya dpt further study la nanti.kak eta....same cam lya gak..pntang nmpk camera..huhu..kite mmg gile gmbr akk..huhu

with dian....

Sis Lin n Lyani mase exihibition kt PTWC....sonok sgt2....smbl2 jmpe my lalink hrs la ade pic owner blog kn....huhu

Wednesday, April 29, 2009

My soul

Bosan yang melampau tuggu Mr Razman balik kerja.So post la banyak banyak...bagi korang bosan baca kan..Lagipun dah lama tak update....so kali ni lya nak share pasal cerita Mr Razman.. Dia ni category yang soft spoken sangat sangat..memang jauh contra dengan lya yg suka cakap kasar..
Bln 5 ni baru 1st anniversary kami........cant wait lor...ye la bru 1st year kn...harap dia ingat la tarikh memula ktorg couple.Maklum la laki ni tak suke ingat tarikh2 ni...tak expect apa2 pun dari dia.gf......

tyme ni first tyme die dtg kuantan
Lepak kt Ou..........

Love journey begins

Its all bOut my life.....

Dah lama lya tak update blog ni...acceli tak tau nk post apa..bukan tak de interesting event..tapi lebih pada tak de masa...tapi hari ni tiba tiba tergerak hati sikit nak update blog..ye la asyik baca blog org je kn..so, hr ni lya nk share sket psl life lya...aceli lya bru je abes practical.happy+sedey pn ade...coz sepanjang practicl kt kolej byk sgt pngalaman n kenangan manis...kdg2 tu bile rewind blik mase nk start prac dulu klaka sangat..ye la firt time tau nk mule keje...papa lya xpenah kaci can keje sblom ni..
so bile nak mula buat keje cm terhegeh2 sket..n cm cuak tau tkot bos marah bila kita wat keje salah..p bila lama lama dok kt corporate admin dept tu..happy sgt sebab boss lya tu sporting yg amat...byk bnda yg ktorg share same..thanks kak su...for giving me a support..i 'm really appreciate dat...n miz u damn much...huhuhu..skang ni keje lya melepak je kt umah..tido+mkn+tgk tv......xpun ajk kwn g tgk wyg n shopping.....pic ni mase lya prac dulu..da lame da upload, tp xde mase je..so hr ni byk sgt mase yg trluang nye lya pk upload je la...

berangan je lebey...huhu

wit sis eta....time bos outstation :p

sengal!!!!!!!

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger